BOTANİK SAHA

Tarih : 2022-09-20 / Kategori : Spor

BOTANİK SAHA

Alagöz Holding, imza attığı yatırımlarla Iğdır’ın marka değerini artırmaya devam ediyor.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Iğdır Spor Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır’a yaptığı spor tesisleri ve yatırımlar ile şehrin marka değerini artırdı.
 
Geçtiğimiz hafta Cuma günü Iğdır Baharlı Mahallesinde bulunan spor tesislerinde yapılan antrenman saha çalışmalarını yerinde görmek için tesisi gezdik.
 
Antrenman sahasından çok botanik bir bahçe görünümünde olan tesisler, gerçekten Iğdır’a yakışır bir şekilde yapılmış. Futbolcuların, altyapıda oynayan miniklerin antrenman yapması, dinlenmesi, vakit geçirmesi için dizayn edilen alanın spor tesisi adına Iğdır’a bir marka değeri kattığı tartışılmaz bir gerçektir.
 
Yapımına bu yılın başlanan tesisler profesyonel bir ekip ile hızlı ve titiz bir çalışma yürütülerek yapılmış ve futbol sezonunun başlamasıyla birlikte futbolcuların kullanımına sunulmuştur.
 
Konuyla alakalı bir açıklama yapan kulüp başkanı iş insanı Cantürk Alagöz şöyle dedi: “Şehrimizin her alanda kalkınması için elimizden gelini yapıyoruz. Görmüş olduğunuz bu tesis 1. ligde oynayan birçok takımda yoktur. Bir talihsizlik sebebiyle ikinci lige çıkamadık, ama ümidimizi yitirmiş, heyecanımızı kaybetmiş değiliz. Yeni sezon için iyi bir kadro oluşturduk, inşallah bu kadro finale kalmadan şampiyon olacak, liderliğini ilan edecek ve ikinci lige çıkacaktır. Yani yapmış olduğumuz bu tesis, kurduğumuz alt yapı, ilerleyen yıllarda daha çok meyve verecek, daha verimli sonuçlar alacağız. Baharlı mahallemizde kurmuş olduğumuz konaklama ve antrenman tesisleri çok amaçlı yapılmış bir tesistir. İki adet futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, yaşam alanı botanik park, futbolcuların konakladığı 40 odalı tesis, fitness salonu, buhar odası, tuz odası, sauna, gibi birçok birçok özellik taşımaktadır.” Dedi.
 
Bu güzel eseri Iğdır’a kazandıran iş insanı Cantürk Alagöz, hem organize sanayi bölgesinde yaptığı yatırımlar ile ve hem de şehir merkezinde almış olduğu belediye meydanında yapacağı yatırımlar ile şehrimize ayrı bir hava katmaktadır, katacaktır.
 
Şehrimizin marka değerini artıran yatırımları ile takdir toplayan İş İnsanı Cantürk Alagöz’e özverili ve samimi  duygularla yaptığı yatırımlardan ötürü şehrimiz adına teşekkür ederiz.
 
Her zaman iş insanlarımızı, siyasilerimizi, bürokratlarımızı teşvik etmek için şunu söyleriz, “şehrimize kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun.” Bu bağlamda şu anda yatırım yaparak şehrimizin vizyonunu değiştiren  Cantürk Alagöz ve yatırım yaparak istihdam sağlayan tüm iş insanlarımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.