ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ İÇİN İHSAN YEMEĞİ VERİLİDİ

Tarih : 2022-09-23 / Kategori : Genel Haber

ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ  İÇİN İHSAN YEMEĞİ VERİLİDİ

           Iğdır’da yaşayan Azerbaycanlılar ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal’ın kendi aralarında imece usulü topladıkları para ile şehit Azerbaycan askerleri için ihsan yemeği verildi.
            

Son Ermeni saldırısında şehit olan 80’e yakın Azerbaycan askerleri ve tüm şehitler için Hacı Hacer,Yusuf camisi aş evinde 500 kişiye verilen ihsan yemeği şehitler için Kuran-Kerim okunmasıyla başladı.
             Iğdır Ehlibeyit Alimler Derneği başkanı Zeki Tümay ve Cafer Yücal’ın Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra şehitler için dua ederek şunları söylediler: ”Türkiye ve Azerbaycan’da vatan toprakları için şehit olan tüm şehitlerin ruhları şad olsun. Allah gazilerimize şifa versin ”dedi.
            Iğdır Azerbaycan evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal’da” Ermeniler rahat durmuyor. 44 gün süren savaştan yenilgiyle çıktılar fakat uslanmadılar. Her fırsatta Azerbaycan topraklarına saldırıyorlar. Güçlü Azerbaycan ordusu gereken cevabı veriyor. Son ermeni saldırısında şehit olan askerler için Iğdır da yaşayan Azerbaycan vatandaşlarıyla bir araya gelerek imece usulü ihsan yemeği verdik Şehitlerimizin ruhu şad olsun katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman Türkiye olarak Azerbaycan’ın yanındayız.Olmaya da devam edeceğiz.”dedi.
           Iğdır da yaşayan Azerbaycanlı vatandaşlarda,”Allah vatan toprağı için şehit olan askerlerimize rahmet eylesin mekânları cennet olsun. Türkiye’de yaşamış olsakta gönlümüz yüreğimiz Azerbaycan’ladır.Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev ne zaman çağırsa Ermenilerle savaşmaya hazırız.Ermenilere gereken dersi kahraman Azerbaycan ordusu veriyor.”şeklinde konuştular.
            Iğdır Azerbaycan kültür evi başkanı Ziya Zakir Acar’da “Ermeni saldırılarını kınıyorum.Şehitler için ihsan yemeği verildi.Ruhları şad olsun”dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ  İÇİN İHSAN YEMEĞİ VERİLİDİ ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ  İÇİN İHSAN YEMEĞİ VERİLİDİ ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ  İÇİN İHSAN YEMEĞİ VERİLİDİ ŞEHİT AZERBAYCAN ASKERLERİ  İÇİN İHSAN YEMEĞİ VERİLİDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.