Alagöz Holding Iğdır FK deplasmanda Darıca GB sporu 1-0 mağlup etti.

Tarih : 2022-09-26 / Kategori : Spor

Alagöz Holding Iğdır FK deplasmanda Darıca GB sporu 1-0 mağlup etti.

Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz karşılaşmayı Ak Parti  İstanbul Milletvekili   Şamil Ayrım ile birlikte izledi.

Alagöz Holding Iğdırspor, lig maçında deplasmana karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği’ni Batuhan Kurt’un 90+3. dakikada attığı golle 1-0 yenerek galibiyetle bitirdi. 
Kıyasıya geçen maçta Iğdırspor, 67. dakikada Mehmet Erdem Uğurlu’nun kırmızı kart görmesine ve eksik oynamasına rağmen birçok gol pozisyonunu kaçırdı.
     Darıca spor ise maçın beraber bitmesi için mücadele etti.
Maçın 90+3. dakikasında  Batuhan Kurt attığı golle takımına üç puan getirdi.
    Iğdırspor taraftarı ve futbolcular büyük sevinç yaşadılar.
       Alagöz Holding Iğdırspor, bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, puan durumunda 5. sıraya yükseldi.
Iğdırspor, önümüzdeki hafta Pazar günü kendi sahasında Karakoçan FK ile karşılaşacak.    
Maç sonrası açıklamada bulunan Alagöz Holding Iğdırspor FK Başkanı Cantürk  Alagöz, “Geçen sezon penaltılarla kaçırdığımız şampiyonluktan sonra, yeni sezonda 20 oyuncu ile yollarımızı ayırıp; 17 yeni oyuncuyu aramıza katarak yeni bir yapılanmaya gittik. Yeni oluşturulmuş bir takım olarak, henüz 3. maçını oynadığımız sezonun, başlangıç olarak bizi tatmin etmediğinin farkındayım. Bir uyum sürecinin olacağı ve bu süreci en az hasarla atlatmamız gerektiği, konuştuğumuz konular arasındaydı. Sizin de takip ettiğiniz gibi transferlerimizin geneli üst liglerde oynayan ve kulüplerinde başarılı olmuş oyunculardan yapıldı. Teknik ekibimizin ve oyuncularımızın kalitesini, karakterini biliyorum ve bunu en kısa sürede sahaya yansıtacaklarına inanıyorum. Ligin uzun bir maraton olduğu bilinciyle sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inancım tam. Amacımızın uzun süreli ve kalıcı başarılar olduğunun bilinmesini isterim. Taraftarlarımızdan da bu süreçte takımımıza, ailemize tam destek göstermelerini bekliyorum. Tüm Iğdırspor taraftarlarına sevgi ve saygılarımla” şeklinde konuştu.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Alagöz Holding Iğdır FK deplasmanda Darıca GB sporu 1-0 mağlup etti. Alagöz Holding Iğdır FK deplasmanda Darıca GB sporu 1-0 mağlup etti. Alagöz Holding Iğdır FK deplasmanda Darıca GB sporu 1-0 mağlup etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.