YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” SLOGANIYLA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Tarih : 2022-09-29 / Kategori : Eğitim

YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” SLOGANIYLA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

                      Iğdır’da Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla farkındalık etkinliği düzenlendi.

           

      İrfan caddesinde bulunan Kurtuluş ilkokulu önünde gerçekleşen etkinliğe Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Emniyet müdürü Dr. Oğuz Yonca,  Jandarma komutanı Albay Nejdet Karaca, İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Öğretmen ve  öğrenciler katıldı.

                     Programda bir konuşma yapan Vali Sarıibrahim,   içişleri bakanlığımızın 5 yıldır düzenlediği yayalara trafikte öncelik çalışmasının bir başka etkinliğindeyiz. Yayalar kırmız çizgimizdir. Bunu çocuklarımıza anlatarak geleceğe aktaracağız. Atatürk mahallesinde trafik eğitim merkezi yapıyoruz.”dedi.

               Sarıibrahim,” 2022 yılı süresince trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak, yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkartmak, yayalara öncelik konusunda doğru sürücülük davranışı kazandırmak ve bu bölgelerde yavaşlayarak yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendiğini öğrenciler de bizim kırmız çizgimizdir. Onlar geleceğimizdir. Bu kuralları büyüklerine aktaracaklar. Şeklinde konuştu.

                Öğrencilerde, arabaların yayalara öncelik tanıyarak yaya geçidinde durmaları gerektiğini söylediler. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” SLOGANIYLA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” SLOGANIYLA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” SLOGANIYLA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ YAYALARA ÖNCELİK DURUŞU, HAYATA SAYGI DURUŞU” SLOGANIYLA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.