Vali Başkan Sarıibrahim” Şehrimiz için canla, başla çalışıyoruz”

Tarih : 2022-10-01 / Kategori : Genel Haber

Vali Başkan Sarıibrahim” Şehrimiz için canla, başla çalışıyoruz”

İlimizde alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. 

İlimiz Valisi H. Engin Sarıibrahim, Gecesini gündüze katarak çalışmaları yakından takip ediyor. Ağrı dağı kadar ağır yükü omuzlarında taşıyan Vali Sarıibrahim, Yılmadan Iğdır’a hizmet etmek için var gücüyle çalışıyor. 

Vali/Belediye Başkanvekili H. Engin Sarıibrahim, Altyapı çalışmaları kapsamında bu günse Karaağaç Mahallesi Eğri Sokak’taki (Rus Pazarı arkası) sıcak asfalt serimi çalışmalarını yerinde 
inceledi. 
 
İnceleme sonrası esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden ve birlikte çay içen Sarıibrahim, devam eden projeleri ve çalışmaları anlattı.
 
Vatandaşlar ise,  Sokaklarımız caddelerimiz güzelleşiyor. Çocuklarımızın oynayacağı parklar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Aileler rahat bir şekilde parklarda oturabiliyor. Çocuklarımız okula giderken artık ayakları çamur olmuyor. Kısacası Iğdır gelişiyor.  Bu ağır yükü omuzlarında taşıyan ve bizlere bu hizmeti veren başta Sayın Valimiz H. Engin Sarıibrahim ve Iğdır Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. “şeklinde konuştular.  Haber:Ali Şıktaş

Foto Galeri
Vali Başkan Sarıibrahim” Şehrimiz için canla, başla çalışıyoruz” Vali Başkan Sarıibrahim” Şehrimiz için canla, başla çalışıyoruz”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.