ŞEHİT GAZİ SEN‘DEN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2022-10-26 / Kategori : Sağlık

ŞEHİT GAZİ SEN‘DEN NEZAKET ZİYARETİ

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Gölçek, Iğdır İl Başkanı Hüseyin Yanardağ ve İl Başkan Yardımcısı Gülay Gül Ayezir, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre hasbihal ettiler.

Sağlık camiası içerisinde örgütlenen ve ülke genelinde ve Iğdır’da yoğun bir teveccüh ile üye sayıları her geçen gün artan Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Gölçek, Uzun yıllar Iğdır Devlet Hastanesi Müdürlüğü yapmış olan Iğdır İl Başkanı Hüseyin Yanardağ ve İl Başkan Yardımcısı Gülay Gül Ayezir sendika olarak yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Geçtiğimiz hafta idrak ettiğimiz 21 Ekim Dünya gazeteciler günümüzü de kutlayan Sendika yetkilileri; “Basın toplumun konuşan dili, gören gözüdür. Bu bağlamda tüm gazetecilerin dünya gazeteciler gününü kutluyoruz.” Dediler.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimiz ve uzuvlarını kaybederek yaralanan gazilerimiz adına kurulmuş olan Şehit Gazi Sendikasının yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası