ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK’DEN HAKEM İSYANI

Tarih : 2022-11-20 / Kategori : Spor

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK’DEN HAKEM İSYANI

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK’DEN HAKEM İSYANI

Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu açıklamada; “Futbolun içinde hataların olabileceğini biliyoruz ancak bu hataların mağduriyet doğurma noktasına gelmesini, göz göre göre kırmızı kartların verilmemesini, nizami gollerin ofsayt gerekçesi ile sayılmamasını, olmayan penaltıların verilmesini, "kabadayı edası” ile maç yönetilmesini kabul etmemiz mümkün değildir.” Dedi.  

 

3. Ligde top oynayan Alagöz Holding Iğdır FK, yaptığı transferler ile ülkemiz futbol camiasında isminden oldukça yoğun söz ettirmiştir.

Birinci, ikinci ligde oynayan futbolcuların üçüncü lig takımında oynamasını eleştiren bazı kulüplere anlaşılan hakemler de dahil olmuş olacak ki, özellikle Alagöz Holding Iğdır FK takımına karşı bir önyargı, kıskançlık, kin ve çekememezlik duygusu taşıdıkları görülmektedir.   

Futbol ahlakına uymayan bu davranış doğrusunu söylemek gerekirse Iğdır kamuoyu tarafından esefle kınanmaktadır.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Cantürk Alagöz şirketinin öz kaynağı ile ülkemizin sporcularına ciddi bir bütçe ayırmış ve destek olmaktadır.

Bugüne kadar ülke genelinde 50’nin üzerinde spor kulübüne destek olmuş, yüzlerce sporcuya sponsor olmuş ve kısacası Türk sporunu desteklemiş ve buna devam etmektedir.

Hakem camiasının Alagöz Holding’e karşı bu önyargılı tutumu kesinlikle kabul edilir bir davranış değildir.

Alagöz Holding Iğdır FK’nın ligden çekilmesini istiyorsanız bari bunu açık bir şekilde dile getirin, Iğdır’ın kulübü de yol haritasını ona göre belirlesin.

Her şeye rağmen Alagöz Holding Iğdır FK adım attığı bu yoldan geri dönmeyecek, 2. Lig’e her türlü engellemelere rağmen şampiyon olarak çıkmayı başaracaktır.

Bugün itibariyle Alagöz Holding Iğdır FK Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:      

AÇIKLAMA

Tüm Futbol Kamuoyuna,

Emeğe Saygı…

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü olarak 2 sezondur birçok maçta hakem hataları sonucu ciddi puan kayıpları yaşamış olmamıza rağmen bugüne kadar bir kez olsun kamuoyuna olumsuz açıklama yapmadık. Aksine her fırsatta hakemlerimize güvendiğimizi ve her zaman destekçileri olduğumuzu belirttik. Hatta "bizler de oyun anlamında hatalar yapıyoruz deyip kendimizi sorguladık.

Art niyet aramadık. Ancak; ciddi emekler verip, ülkemizin, şehrimizin futboluna, sporuna her anlamda katkı sağlamak için canla başla çalışırken, basit hakem hataları ile bu emeklerin zarar görmesine de göz yummak istemiyoruz.

Futbolun içinde hataların olabileceğini biliyoruz ancak bu hataların mağduriyet doğurma noktasına gelmesini, göz göre göre kırmızı kartların verilmemesini, nizami gollerin ofsayt gerekçesi ile sayılmamasını, olmayan penaltıların verilmesini, "kabadayı edası' ile maç yönetilmesini kabul etmemiz mümkün değildir.
Unutulmamalıdır ki; bütün kulüpler zor şartlar altında güçleri yettiğince emek sarf ediyor. Bizler de sadece bu emeğe herkesin sahip çıkmasını ve saygı göstermesini istiyoruz.

Bu bağlamda; lig tüm hızıyla devam ederken hakemlerimizi verdikleri kararlarda daha dikkatli ve daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.Haber: Cabbar Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası