YUSUF ÇEBİ “GENÇ OFİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU”

Tarih : 2022-11-23 / Kategori : Spor

YUSUF ÇEBİ “GENÇ OFİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU”

Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Yusuf ÇEBİ Genç Ofiste gençler ile çay sohbetinde bir araya geldi.

Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Yusuf ÇEBİ  Genç Ofis’te yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı
 
Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Yusuf ÇEBİ, Ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bir araya geldik. Sorunlarını çözüm önerilerini taleplerini dinledik. Gençlerimize yönelik proje ve çalışmalarımızı anlattık. Böyle güzel bir ortamda sohbet havasında samimi bir ortamda gençlerimizle buluşmak çok güzeldi.”dedi.
 
Çebi, İl Müdürlüğümüze bağlı Genç ofisimiz; Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra gönüllülük, çevre bilinci, sosyal sorumluluk projeleri, gençlik Kampları, tarihi ve kültürel gezilerinde yer aldığı, öğrenci toplulukları verimliliklerini artırmak, kendi aralarındaki diyalog ve işbirliğini geliştirmek sporun ve sanatın birleştirici ve geliştirici gücünün kullanılması gibi çok geniş bir yelpazede faaliyet sürdürmesi amaçlanıyor. “şeklinde konuştu.
Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Yusuf ÇEBİ,Genç ofiste gençlerle birlikte vakit geçirerek oyunlar oynadı.    Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
YUSUF ÇEBİ “GENÇ OFİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU” YUSUF ÇEBİ “GENÇ OFİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU” YUSUF ÇEBİ “GENÇ OFİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU” YUSUF ÇEBİ “GENÇ OFİS’TE GENÇLERLE BULUŞTU”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.