AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

Tarih : 2022-11-26 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

 Ak Parti Aralık İlçe Başkanı Hüseyin Şeyran ile Karakoyunlu İlçe Başkanı Kazım Akıcı gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Siyasi çalışmalarına hız katan ve aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ak Parti teşkilatlarından Aralık ve Karakoyunlu ilçe başkanları Yeşil Iğdır gazetesine nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ile bir süre Iğdır ve ülke siyaseti üzerine fikir alışverişinde bulunan ilçe başkanları Hüseyin Şeyran ile Kazım Akıcı, genel olarak şöyle dediler: “Ak Parti kurulduğu günden itibaren 21yıldır hiç durmadan çalışan bir teşkilat yapısına sahiptir. Bizden öncekilerde, bizlerde partimizin politikası gereği sürekli halka inmekte, halkın sorunları ile hemhal olmaktadır. Zira bu çalışma performansımızın neticesi olarak da 21 yıldır iktidardayız. İnşallah 2023 yılında da partimiz tek başına iktidar olacak, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemizin kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dediler.

Ak Parti İlçe başkanlarına nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.