Öğretim Görevlisi Sözer Akyıldırım imza günü düzenledi.

Tarih : 2022-11-28 / Kategori : Kültür & Sanat

Öğretim Görevlisi Sözer  Akyıldırım imza günü düzenledi.

             Öğretim Görevlisi araştırmacı Sözer Akyıldırım, yazdığı üç kitabı için imza günü düzenledi. 
 

            Vali yolunda buluna cheetah kafede düzenlenen imza günü büyük ilgi gördü. Kitap severlere yazdığı, İran ve Bir Hanedan’ın Çöküşü: Pehleviler, Sadakatten İhanete Ermeni Meselemiz, Bir Devrin Hikayesi ve İttihat ve Terakki kitaplarını imzalayarak verdi.
           Öğretim Görevlisi araştırmacı  Sözer Akyıldırım ,Bu güzel ve anlamlı imza gününde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluluk duydum. Kitaplarımı beğeniyle okumanızı diliyorum.” dedi. 
               Akyıldırım,”yazdığım kitaplar tarihi kitaplardır. İran ve Bir Hanedan’ın Çöküşü: Pehleviler kitabım gençlik hayalimdi.Çünkü kralçe Sürreya çok güzel bir kadındı.Adına şiirler şarkılar yazılmıştı.Ve yazdım.Ermeni Meselesi yıllardır devam ediyor.Emperyalist bir yalan olan Ermeni sözde soykırımını belgelerle ortaya koyarak ihanetçi Ermenilerin gerçek yüzünü anlattım. Bir Devrin Hikayesi ve İttihat ve Terakki kitabımda da yürekleri vatan sevdasıyla dolu olan bir döneme damgasını vuran kahramanları anlattım. Çalışmalarım sürüyor. Yeni kitaplarda buluşmak dileği ile katılımınız iYçin teşekkür ederim. ” şeklinde konuştu.
            İmza gününe çok sayıda kitapseverin yanında şair ve yazarlarda destek  verdi. İmza gününe katılan şair ve yazarlardan Serdar Ünsal,Dr.Mehmet Kum,Aysun Eliş,Nizamettin Uca,Mahmtu Aşkar,Nazım Karadağ,Cafer Zor da Sözer Akyıldırım’ı tebrik ettiler.   Haber: Serdar Ünsal

Foto Galeri
Öğretim Görevlisi Sözer  Akyıldırım imza günü düzenledi. Öğretim Görevlisi Sözer  Akyıldırım imza günü düzenledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası