Iğdır Basketbol GSK Kulübü Basınla Kahvaltıda Buluştu

Tarih : 2022-11-30 / Kategori : Spor

Iğdır Basketbol GSK Kulübü Basınla Kahvaltıda Buluştu

Iğdır Basketbol Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alp  Aşırım ve Yönetimi  basınla kahvaltıda bir araya geldi.
 

Iğdır Basketbol Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alp   Aşırım, Iğdır Basketbol GSK, profesyonel takımı ve yöneticilerini basına tanıttı.
Başta A Milli olmak üzere üst liglerin farklı kulüplerinde forma giyen sporculardan oluşan iddialı bir ekibin oluştuğu takımın ilimizde basketbola yeni bir heycana imza atacak. 
2022 Yılında kurulan Iğdır Basketbol GSK, profesyonel oyuncuların bir araya gelerek kurduğu basketbol takımı Iğdır’lı spor severleri ve gençleri basketbol kültürü ile tanıştırmayı kendine hedef olarak belirleyerek Göç Zamanı adı altında doğuda basketbol kültürünü artırmak için çalışmalara başladı.
Iğdır Basketbol Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alp Aşır Aşırım, Doğuda büyük bir eksikliği gidermek için kurduğumuz Iğdır Basketbol GSK ile ilimizde 7-22 yaş arası gençlerimize basketbol sevgisini aşılamayı hedefliyoruz. ”dedi.
Aşırım, Iğdır basketbol GSK ailesi olarak Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılında kuracağımız profesyonel basketbol takımı ile yaşayacağımız şampiyonlukla tarihe geçip Iğdır ilimize bir ilki getirmek istiyoruz. Bu konuda Iğdır halkının da desteğine ihtiyacımız var. İlimiz de bulunan  spor salonları  Basket bol oynamaya müsait  Gençlik ve Spor il müdürümüz de bu konuda bizlerek gereken desteği vereceklerini belirttiler. Salonlarımızı inceledik. Kısa zamanda alt yapı çalışmalarımıza da başlayacağız. ”şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.