Iğdır İl Özel İdaresi 2023 Yılı bütçesi kabul edildi.

Tarih : 2022-12-01 / Kategori : Genel Haber

Iğdır İl Özel İdaresi 2023  Yılı bütçesi  kabul edildi.

Iğdır İl Genel Meclisi 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 12’nci maddesi gereğince, İl Genel Meclisi Başkanı Özlem Torzuk Başkanlığında, tüm meclis üyelerin katılımı ile toplandı.
   

     Toplantıya Meclis Üyeleri yanı sıra Genel Sekreter Ferhat AKKUŞ, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri TURAN, Özel İdare Birim Müdürleri, İlçe Özel İdare Müdürleri ve diğer kurum çalışanları da hazır bulundu.

Iğdır il özel idaresi toplantı salonunda gerçekleşen Toplantı Gündeminde; Iğdır İl Özel İdaresinin 2023 yılı Bütçe Kararnamesi görüşüldü. 

Toplantıda yapılan görüşmeler sonucunda; 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 45’inci maddesi ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 27’nci maddesine istinaden, analitik sınıflandırmasına göre gelir-gider denkliği sağlanarak 170.000.000,00-TL olarak öngörülen İlimiz Özel İdaresinin 2023 yılı bütçesi, Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 29’uncu maddesi gereğince, hazırlanan Bütçe Kararnamesinin madde madde ve ad okunmak suretiyle oylanmasıyla birlikte oybirliği kabul edildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.