İL MÜDÜRÜ ÖZKAN YOLCU’DAN ARALIK İLÇESİNE ANLAMLI ZİYARET

Tarih : 2022-12-02 / Kategori : Genel Haber

İL MÜDÜRÜ  ÖZKAN YOLCU’DAN ARALIK İLÇESİNE ANLAMLI ZİYARET

          Aralık İlçemizde tarım ve hayvancılık alanında yapılacak çalışmalarla ilgili olarak ziyaret ve istişarelerde bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü  Özkan Yolcu, ilk olarak Aralık   Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya’yı makamında ziyaret ederek, ortak yapılacak projeler hakkında karşılıklı  bilgi alış verişinde bulundular. Ziyaret sonrası İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne geçen Yolcu, İlçe Müdürü Erhan Eroğlu ve İlçe personeli ile bir araya gelerek yapılacak olan çalışma ve projeler hakkında toplantı düzenledi.  
 

       Toplantı sonrasi İlçe Müdürü ile İl Müdürü Özkan Yolcu, İlçe Kaymakamı Fatih Özcan’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantı sonrası İlçe Kaymakamı Fatih Özcan ve İl Müdürü Özkan Yolcu, Dilucu Sınır Kapısına giderek Iğdır Dilucu Sınır Kapısı Veteriner Sınır Kontrol Noktası’nda gezi ve incelemelerde bulundular. 

İlçe Kaymakamı Fatih Özcan ve İl Müdürü Özkan Yolcu,  Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürü Mehmet Servan’dan çalışmalar hakkında bilgiler alınırken yapılmakta olan iş ve işlemler hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
İL MÜDÜRÜ  ÖZKAN YOLCU’DAN ARALIK İLÇESİNE ANLAMLI ZİYARET İL MÜDÜRÜ  ÖZKAN YOLCU’DAN ARALIK İLÇESİNE ANLAMLI ZİYARET

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası