Alagöz Holding Iğdırspor Bayrampaşa Maçına Hazır

Tarih : 2022-12-02 / Kategori : Spor

Alagöz Holding Iğdırspor Bayrampaşa Maçına Hazır

  Gümüşhanespor’u 1-0 yenerek lider Karaman ile puan farkını 2’ye indiren Alagöz Holding Iğdırspor, Liderlik için sahalarda kendini göstermeye başladı.

Alagöz Holding Iğdırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bayrampaşa maçı hazırlıklarınısıkı bir çalışmanın ardından  tamamladı.
 
Takımdaki havadan oldukça memnun olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı Erkan Sözeri, Bu hafta sonu ligin mücadeleci ekiplerinden Bayrampaşaspor ile sahamızda karşılaşacağız. İnşallah gerekli motivasyonumuzu koruyarak ve taraftarımızın büyük desteği ile maçtan rahatlıkla 3 puanla ayrılacağız” şeklinde konuştu.
 
Bilindiği üzere Alagöz Holding Iğdırspor, ligde lider Karaman FK’nın 2 puan gerisinde 28 puanla ikinci sırada yer alıyor. Pazar günü karşılaşacağı rakibi Bayrampaşaspor ise 12 puanla 12. sırada bulunuyor. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Alagöz Holding Iğdırspor Bayrampaşa Maçına Hazır Alagöz Holding Iğdırspor Bayrampaşa Maçına Hazır Alagöz Holding Iğdırspor Bayrampaşa Maçına Hazır Alagöz Holding Iğdırspor Bayrampaşa Maçına Hazır

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.