Iğdır Otağı Sohbetleri EĞİTİMDE FARKINDALIK YARATMAK

Tarih : 2022-12-06 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır Otağı Sohbetleri EĞİTİMDE FARKINDALIK YARATMAK

Her hafta farklı bir konuyu gündemine taşıyan Iğdır Otağı, alışılmışın dışında bir eğitim metoduyla dikkatleri üzerine çeken, Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu öğretmeni Özkan Oğan’ı ve okul müdürü Oktay Maral’ı konuşmacı olarak ağırladı. 
 

Iğdır’ın keşfedilmeyi bekleyen kültürel değerleri kadar, çalışmalarıyla emsal teşkil eden insan değerlerini de Iğdır Otağı olarak kamuoyunun ilgisine sunmaya devam ettiklerini toplantının açılışında dile getiren Mahmut Aşkar, kendine özgü eğitim metoduyla dikkat çeken Özkan Oğan ve ona her türlü desteği veren okul müdürü Oktay Maral’ı takdim etti. 

Öğretmenlik mesleğini çok sevdiğinden dolayı her türlü fedakârlığı yaparak bugünkü başarıyı elde ettiğini söyleyen Özkan Oğan, “Bu konuda hem okul müdürü Oktay Maral’dan hem de eşimden çok destek gördüm, dedi. Sınıfa piyano aldıklarını, çocuklarla bazen doğal ortamda ders yapmaya çıktıklarını, ayakkabıları çıkararak sınıfa girdiklerini ve bazı derslerin daha iyi anlaşılması için günlük hayatta karşılığı olan eylemlerle anlattığını ve velilerden de destek gördüğünü dile getirdi. 

Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu Müdürü Oktay Maral da, Köy Enstitüleri’ni kendine örnek alan Özkan öğretmenin başarılı olması için her türlü desteği sağladıklarını ve bunun karşılığı olarak da, öğrencilerin hem öğretmenlerini hem de okulu çok sevdiklerini söyledi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.