AZERBAYCAN’DA KOBİA ÖDÜLÜNÜ NECMETTİN TAŞBAĞ ALDI

Tarih : 2022-12-28 / Kategori : Gündem

AZERBAYCAN’DA KOBİA ÖDÜLÜNÜ NECMETTİN TAŞBAĞ ALDI

Azerbaycan’da KOBİA (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin Kalkınması Devlet Ajansı) tarafından ilk defa düzenlenen ödül kapsamında 2022 yılında ‘En  Aktif Yabancı Şirket’ dalında Kartaş Ltd. Şirketi yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Taşbağ aldı.

Bugün Azerbaycan’da düzenlenen, cumhurbaşkanı yardımcısı ve çok sayıda devlet bakanlarının da katıldığı Kobia ödülleri töreninde göğsümüzü kabartan bir gelişme yaşandı ve yıllardır Azerbaycan’da inşaat sektöründe üretici firma olarak çalışan Kartaş LTD firmasının yönetim kurulu başkanı Necmettin Taşbağ ödüle layık görüldü ve ödülünü Azerbaycan’ın Başarılı Türk Büyükelçisi Cahit Bağcı’dan aldı.

Yaklaşık 30 yıldır Azerbaycan’da ticaretle iştigal eden, kurduğu fabrikalarla iş dünyasının gözde firmaları arasına giren Kartaş Ltd. Şirketi, katı sıvı yapı kimyasalları, dış cephe ürünleri ve birçok kalemde üretim yapan fabrikaları bulunmaktadır.  Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Taşbağ’a verilen ödül Türk yatırımcı ve hemşerimiz olması hasebiyle bizleri gururlandırmıştır.

Necmettin Taşbağ’ı aldığı ödülden ötürü tebrik ediyoruz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.