“MİLLET BAHÇESİ” GÖRMEYE DEĞER

Tarih : 2022-12-30 / Kategori : Kültür & Sanat

“MİLLET BAHÇESİ” GÖRMEYE DEĞER

Pazar yürüyüş sporlarını aksatmadan yapmaya çalışanlardanım. 

Pazar (dün) şöyle yürüyüş yoluna doğru yönelirken aklıma Millet bahçesi geldi. Hem merak ettiğimden hem de son halini görmek isteğimden o tarafa yöneldim. Kapıya vardığımda güler yüzle karşılayan yapımı üstlenen firma elemanları olmalı ziyaretçi almıyoruz fakat gezip çıkabilirsin dediler.

Bahçeye girdiğimde gerçekten çok büyük bir alanın değişik türden çam ağaçlarıyla donatıldığını, bazı kuruyanların yenileneceğini, oluşturulan göletlerde çok güzel sulu doğal alanlar yaratıldığını, spor için alanlar yapıldığını, idari binaların parkın görüntüsünü bozmayacak tarzda giydirimiş mimari uygulandığını yerinde görmüş oldum.
 
Yakın zamanda yapımı ihale edilen özel idare ve Kültür Turizm Bakanlığı destekli büyükçe bir Halk kütüphanesi inşaatının temelinin atıldığını ve ayrılan alanın çevre düzenlemesi yapılması ile geniş bir faaliyet alanına sahip olunacağına sevindim. Öğrencilerin dar beton bina içerisinde havasız bir ortamda ders çalışması çok sıkıcı olmakta.
 
Parkta karşılaştığım evlilik yapan gelin damat çiftinin bu güzel mekanı fırsat bilip hatıra fotoğrafları çektirmesi idi.
 
Sayın Valimiz H. Engin Sarıibrahim başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz şehrimiz sakinleri olarak.
 
               Emir Şıktaş

Foto Galeri
“MİLLET BAHÇESİ” GÖRMEYE DEĞER “MİLLET BAHÇESİ” GÖRMEYE DEĞER

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası