Ak Parti Karakoyunlu ve Tuzluca Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Tarih : 2023-01-05 / Kategori : Siyaset

Ak Parti Karakoyunlu ve Tuzluca  Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz,  Karakoyunlu ve Tuzluca İlçesi Gençlik  Kolları Başkanını seçti.
 
AK Parti Iğdır İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında Karakoyunlu İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Paşa Arslan  ve Tuzluca ilçesi Gençlik Kolları Başkanı Metin Gümüştekin, basına tanıtıldı.
 

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Her iki kardeşimizi de bu kutlu davada yer aldıkları için tebrik ediyorum.”dedi.

Tuzluca ilçesi Gençlik Kolları Başkanı Metin Gümüştekin, üstlenmiş olduğumuz görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Partimiz için gece gündüz demeden çalışacağız.”dedi. 

Karakoyunlu İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Paşa Arslan’ise, “Öncelikle birlik beraberliğimiz daim olsun. Bana bu görevi layık gören Başta İl Başkanıma, İlçe Başkanıma ve teşkilatımıza  teşekkürlerimi sunuyorum. ”İnşallah aynı azim ve kararlılıkla omuzlarımızdaki yükün bilinciyle ilçe teşkilatımızla omuz omuza bu davaya hizmet ederek yolumuza devam edeceğiz.”dedi. 

Karakoyunlu Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Akıcı, Karakoyunlu İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Paşa Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Görevini layıkıyla yerine getireceğine inancım tamdır. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak her zaman yanında olacağız.”dedi. Haber: Ali Şıktaş 

Foto Galeri
Ak Parti Karakoyunlu ve Tuzluca  Gençlik Kolları Başkanı Seçildi Ak Parti Karakoyunlu ve Tuzluca  Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.