İŞ İNSANI TACETTİN ŞİMŞEK’TEN YARDIM

Tarih : 2023-01-06 / Kategori : Eğitim

İŞ İNSANI TACETTİN ŞİMŞEK’TEN YARDIM

Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Iğdırlı İş adamı Tacettin Şimşek, bu sene de yardımda bulunarak Iğdır da okuyan Azerbaycanlı öğrencilere destek oldu.  

            Her zaman hayırseverliği ile tanınan fakir fukaraya yardımcı olan İş adamı Tacettin Şimşek” İlimizde okuyan ihtiyaç sahibi Azerbaycanlı öğrencilere  imkanlar ölçüsünde  destek olduk ”dedi  .
              Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan evi derneği başkanı Serdar Ünsal aracılığı ile  Hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek,Iğdır da çeşitli işlerde çalışan Azerbaycan vatandaşları ve öğrencileri  de unutmayarak onlara yardım yaptı.
             Gerek Iğdırlı, gerekse Azerbaycanlı öğrenciler hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek’e teşekkür ederek “Allah razı olsun her zaman  bizlere destek oluyor. “dediler.
                 Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal,”Hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek, her yıl ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı oluyor.Bu yılda gereken yardımı yapmış derneğimiz vasıtasıyla da Iğdır da yaşayan Azerbaycanlı öğrencilekri sevindirmiştir.Kendisine derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.”dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası