AK PARTİ 10 OCAK’TA GAZETECİLERLE BULUŞTU

Tarih : 2023-01-10 / Kategori : Gündem

AK PARTİ 10 OCAK’TA GAZETECİLERLE BULUŞTU

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Iğdır’da faaliyet yürüten yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya geldi.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler kahvaltıda buluştular.

Kahvaltı sonrası sohbet ve söyleşiye geçen il başkanı ve gazeteciler bir süre Iğdır’a yapılan yatırımlarla alakalı hasbihal ettiler.

Ak parti İl Başkanı Ali kemal Ayaz yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İlk olarak şunu söylemeliyim. Göreve geldiğim ilk günden itibaren karşımda sözde partili olan bazı kişilerin kabullenmemesiyle karşılaştım. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile göreve atandığım hafta dahil her gün görevden alındım, alınacağım gibi dedikodular çıkardılar. Elbette bu kişiler her ne kadar partili olduklarını iddia etseler de partimize bilerek zarar vermeye çalışıyorlardı. Biz bu arkadaşlarımızın sözüyle değil, genel başkanımızın ve genel merkezimizin ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük, şehrimizin kalkınması için Iğdır Ankara arasında mekik dokuduk ve çok güzel yatırımların gelmesine vesile olduk. 3 Yılda şehrimize gelen yatırımların inanın sayısını karıştırıyoruz. Milli eğitime 20 okulu 2 yıl içinde hayata geçirdik. Gençlik ve Spor Müdürlüğünde Iğdır tarihinde olmayan yatırımlar yapıldı. Her mahalleye Spor Salonu ve Gençlik merkezleri kuruldu. Havuz, semt sahaları gibi onlarca yatırım şehrimize armağan edildi.

Belediyemiz şehrimizin 50 yıldır çözülmeyen sorunlarını çözüme kavuşturdu. Su kanalizasyon, doğalgaz, otogar, park, sebze hali, 7 Kasım Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallenin yeni imar palı, İskender Iğdır caddesi, yeşil kuşak, millet bahçesi, kütüphane, atık su arıtma tesisi gibi onlarca yatırım yapılmıştır.

Pek tabi bu işler yapılırken Ankara’da Valimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim, Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ ve İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ın çok büyük desteklerini görmüşüzdür.

Göreve geldiğimiz günden itibaren tertip ettiğimiz toplantılara mutlaka geçmiş il başkanlarımızı davet etmiş, onlara konuşma hakkı vermiş ve baş köşede oturtmuşuzdur. Bizim öyle art niyetimiz, ötekileştirme anlayışımız, yok sayma kabalığımız söz konusu değildir. Partimize geçmişte hizmet etmiş olan tüm partililerimiz bizim için değerlidirler ve bunu da arkadaşlarımıza hissettirmişizdir.

Önümüzde ki hafta Salı günü arzu eden tüm gazeteci arkadaşlarımız davetimize icabet edip gelirlerse yapılan yatırımları tek tek yerinde gösterecek, yapılan yatırımla ilgili değerli basın mensubu arkadaşlarımıza yapılan yatırımlar hakkında bilgi verilecektir.  

Önümüz seçim, henüz seçim programı yayınlanmadı. Muhtemelen bu ayın sonunda seçim takvimi açıklanacak, dolayısıyla seçim takvimi açıklandıktan sonra partimizden aday olmak isteyen kişilerde müracaatlarda bulunacaklardır. Şunu söyleyebilirim ki tüm partilere yapılan müracaatların toplamından daha çok kişinin partimizden müracaat edeceğini söyleyebilirim.

Iğdır’ın gururu iş insanımız Cantürk Alagöz’e partili arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda Iğdır’a yaptığı yatırımlardan ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Sohbet ister istemez siyasete geldi ve adaylık mevzusuna istinaden Cantürk Başkan şöyle dedi: “Ben hiçbir zaman adayım demedim. Teklif yapıldı ancak işlerimin yoğunluğu sebebiyle kabul etmedim. Ancak konu genel merkeze ve Cumhurbaşkanlığına iletildi. Yarın Cumhurbaşkanı beni arayıp aday olmam noktasında talimat verirse ona bir şey diyemem.” Dediğin aktardı.

Bugün Ankara’ya gidiyorum. Şehrimizin birtakım sorunları var bu sorunları ilgili bakanlarımıza Sayın Valimiz H. Engin Sarıibrahim ile aktaracak ve çözüme kavuşturacağız. İnşallah döndüğümde güzel gelişmeler ile yine sizlerin karşısında olacağım.” Dedi.

Üç saat süren kahvaltılı basın toplantısının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.