Teknik Direktör Erkan Sözeri: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Tarih : 2023-01-16 / Kategori : Spor

Teknik Direktör Erkan Sözeri:

Alagöz Holding Iğdırspor, Teknik Direktörü  Erkan Sözeri, TFF 3. Lig’in devre arası hazırlıkları kapsamında gerçekleşen Antalya Kampının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Alagöz Holding Iğdırspor, Antalya’da yaklaşık 20 gün süren devre arası kampını tamamlayarak ilimize döndü.
 
Geçtiğimiz hafta sonu ligde maçların başlamasına rağmen ilk haftayı BAY geçerek maç yapmayan takımda futbolcular 2 günlük iznin ardından hafta sonu Iğdır’da oynanacak Orduspor maçı için hazırlıklarına başladılar.
 
Kamp sonrası konuşan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Antalya’da yaklaşık 20 gün süren Kamptan sonra Iğdır ‘da  tesislerimizde çalışmalara başladık. 20 Günlük süreçte  çok verimli bir kamp dönemi geçirdik ve Lig başladı. İlk hafta BAY olduğumuz için maç yapmadık. Kendi sahamızda oynayacağımız Orduspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularıma da söylediğim gibi galibiyet serisi yakalayarak fire vermeden devam etmek istiyoruz. Takımımızda yeni transferlerimiz var. Kamp sürecinde Takıma Hemen uyum sağladılar. İki hazırlık maçında da gayet iyi göründüler. Hazırlık maçlarına futbolcularımızın istekleri ve uyumları bize büyük umut verdi. Bu oyun anlayışımızı sahaya yansıtarak şampiyon olmak istiyoruz. Değerli Başkanımız Cantürk Alagöz çok büyük fedakarlıklar yapıyor. Takım için hiçbir şeyden kaçınmıyor. Bizim de kendisine ve Iğdır halkına bir şampiyonluk hediye etmemiz gerekir. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. Tabii ki kolay değil. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz de kazanıyorlar. Ancak hiç problem değil. Biz kazandığımız sürece rakiplerimiz de puan veya puanlar kaybedecektir. Oyuncularımızda o şampiyonluk motivasyonunu görüyorum. Başkanımızın bu kadar fedakarlık yaptığı yerde, futbolcular için böylesine güzel ortamın olduğu yerde bize de şampiyon olmak düşüyor. İnşallah onu da başaracağız. Taraftarlar, her zaman onur ve gurur duyacakları, mücadele eden bir takım göreceklerinden emin olsunlar. Yeter ki bizi desteklesinler. Onların desteğiyle birlikte şampiyon olacağız” şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Teknik Direktör Erkan Sözeri: Teknik Direktör Erkan Sözeri: Teknik Direktör Erkan Sözeri: Teknik Direktör Erkan Sözeri:

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası