Deva Partisi basınla buluştu

Tarih : 2023-01-20 / Kategori : Siyaset

Deva Partisi basınla buluştu

DEVA Partisi Iğdır İl Başkanı Av.Yusuf Aslan Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen ve GMYK Üyesi Fedai Ökmen Iğdır’da yerel ve ulusal basınla kahvaltıda bir araya geldi.
 

Deva Partisi İl Başkanı Av. Yusuf Aslan, DEVA Partisi seçime hazır olduğunu ve büyük çabalar ile hazırlayıp kamuoyuna sunduğu eylem planlarını basına aktardı.

 
  “Iğdır’ın dertlerine deva olmaya geliyoruz” diyen Deva Partisi İl Başkanı Yusuf Aslan, 2023’te  ülke siyasetine artı değerler katılacaklarını söyledi.
Arslan, Yerel ve Ulusal basına büyük önem veriyoruz. Bunun için siz değerli basın mensuplarımızla bir araya gelerek hazırlamış olduğumuz 22 adet eylem planlarımızı basın ve kamuoyuyla paylaştık. Eylem panlarımızın bazılarını siz değerli basın mensuplarımızla paylaşacağız. Çünkü toplumun aydınlatılmasında öncelikli rol alıyorsunuz. Bu planlar ilerleyen dönemlerde vermiş olduğumuz sözler olacaktır. Bu sözler doğrultusunda tüm eylem planlarımızı hayata geçireceğiz ve sizlerde bunun takipçisi olacaksınız. ”dedi.
 
Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen ve GMYK Üyesi Feraye Ökmen ve  İl Başkanı Av. Yusuf Aslan, Parti çalışmaları ve ülke gündemini değerlendirdi. 
 
Iğdır’ı ziyaret eden Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen ve GMYK Üyesi Fedai Ökmen basınla bir araya geldikten sonra sırasıyla DEVA Partisi Iğdır İl Başkanlığı, Iğdır muhtarlar evi ve kent esnaflarını ziyaret edeceği belirtildi.     Haber:Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası