Başkan Ayaz ”İkili Eğitime Son Vereceğiz”

Tarih : 2023-01-24 / Kategori : Siyaset

Başkan Ayaz ”İkili Eğitime Son Vereceğiz”

AK Parti İl Başkanı Ayaz “Bizde diyoruzki yaparsa Ak Parti yapar Çünkü 2022-2023 Yılları arasında ilimiz eğitimde çağ atladı...

 AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Yerel ve Ulusal Basınla bir araya gelerek Milli Eğitim Bakanlığının ilimize yapmış olduğu yatırımları gezdirdi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, İl Yönetimi ve Iğdır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Budanur ile birlikte 2022 ve 2023 yılı içerisinde ilimize yapılan yatırım ve projeleri yerinde inceledi.
 
Iğdır İl Milli Eğitim müdür Yardımcısı Ercan Budanur, İl Merkez ve ilçelerde yapılan yatırım ve projeler hakkında bilgilendirme yaptı.
 
BAŞKAN AYAZ” İLİMİZE BİR OKUL YERİNE 20 OKUL KAZANDIRDIK” 
 AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Yıllar önce bir okul sözü almak için ak sakkalar ile birlikte Ankara'nın yolu tutulur bir okul sözü almak için haftalarca Ankara'da kalır ve döndüklerinde ise bir okul sözü aldık  deniliyordu. 
        İlimiz de bugün 20 Okul yapılıyor böylelikle eğitimde  bir hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
 
BAŞKAN AYAZ” İKİLİ EĞİTİME SON VERECEĞİZ” 
Okullarımız Eğitim öğretime başladığında ilimizde ikili eğitime son vereceğiz. Artık çocuklarımız sabahın 6 sın da  karanlıkta okula gitmeyecek. İkili eğitim son bulacak. Sabah 8’de gidecek öğle 2.’de çıkarak evine gidebilecek. Bu imkanı sağlamak bir hayeldi ve biz AK Parti iktidarı ile bu hayeli gerçekleştirdik. Şuan ilimize yapılan yatırımları sıralayacak olursak 200  Yataklı  Pansiyon, 60 Yataklı Mesleki ve Teknik Lise Uygulama oteli, 24 Derslik Anadolu Lisesi, 24 Derslik Güzel Sanatlar Lisesi ve Konferans Salonu, 4 Derslik Merkez Fatih Anaokulu, 24 Derslik Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi. Hürriyet Ortaokulu, 24 Derslik Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi ortaokulu, 8 Derslik Karaağaç Anaokulu, 8 Derslik Maraşal Fevzi Çakmak Anaokulu, 4 Derslik Cevdet Çiftçi Anaokulu, 8 Derslik Cumhuriyet Anaokulu, 4 Derslik Mahmut Nedim Kuyumcu Anaokulu Halfeli Anaokulu, 8 Derslik Merkez Anadolu Haydar Aliyev Anaokulu, 4 Derslik Şehit Er Erdem Yüce Anaokulu Emek Mahallesi Anaokulu, 8 Derslik Baharlı Anaokulu Söğütlü Mahallesi, 24 Derslik Baharlı ilkokulu İnönü İlkokulu, 24 Derslik Söğütlü Ortaokulu, 24 Derslik Karaağaç Ortaokulu Konaklı Ortaokulu, 16 Derslik Özvatan İlkokulu Halfeli Ortaokulu, 8 Derslik Baharlı Mahallesi Özel Eğitim Anaokulu ve 24 Derslik Mahmut Nedim Kuyumcu İlkokulu gibi bir çok okulumuz hazır bir kısmı ise bitim aşamasına geldi.
 
Bizde diyoruzki yaparsa AK Parti yapar Çünkü 2022-2023 Yılları arasında ilimiz çağ atladı. AK Parti her bakanlığımızda Milli Eğitim’de olsun, Spor’da, Ulaştırma’da, Sağlıkta olsun Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de yatırımlarda çağ atlattı. Bu mutluluğu yaşamamızın sevinci ise bizim zamanımızda olması ayrı bir sevinç ve gururdur. Buda bize bir heycan katıyor. İnşallah ilerleyen günlerde ise diğer bakanlıklarımızın yatırımlarını aynı şekilde gezip göreceğiz. 
Burdan Sayın Cumhurbaşkanımıza Sayın Bakanımıza Iğdır Halkı adına teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun onların gayretleri çabaları sonrası bizleri bu noktalara getiriyor.”dedi.
 
AYAZ İLİMİZE YAPILAN HER YATIRIM BİR İSTİHDAMDIR
Ayaz,  İlimize yapılan Spor salonları, Yüzme Havuzları, Gençlik Merkezleri, Okullarımız, Uygulama otelimiz gibi bir çok yatırımlar bir isdihtamdır. Her okul için Temizlik görevlisi, Güvenlik görevlisi, Öğretmenlerinden, görevli personeline kadar büyük bir isdihtam sağlayacaktır. Buda bizleri ayrıca sevindirmektedir.” şeklinde konuştu. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.