Iğdır Belediyesi Eserler ve İcraatları sıraladı

Tarih : 2023-01-30 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi Eserler ve İcraatları sıraladı

Iğdır Belediyesi  2020 ve 2022 Yılında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi. 

YEŞİL KUŞAK YÜRÜYÜŞ  YOLUNA YOĞUN İLGİ
Şehrimize çok yakışan projelerin önünde gelen ilimizin  1. ve 2. etap yürüyüş yolunun  3︎. etap hazırlık çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalarda  2,2 km yürüyüş yolu,  Dinlenme ve yeşil alanlar
 Çevre düzenlemesi,  Yol boyu aydınlatma gibi bir çok çalışma aralıksız devam ediyor. Yeşil Kuşak yürüyüş yoluna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

PARK VE YEŞİL ALAN SAYISI ARTTI 
5.288 m² toplam alan olan  3.000 m² yeşil alan,  Yürüyüş yolu,  Çocuk oyun parkı,  Kamelya ve oturma alanlarıyla Dilucu Şehitler anıt parkı yapılan çalışmalarla büyük beğeni kazandı. Aileler çocuklarıyla birlikte huzur içinde zaman geçirebiliyor.  
         İl Genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 16 adet Spor sahaları ve fitness aletleri, Çocuk oyun parkları, Dinlenme alanları, Yürüyüş yolları ve Yeşil alan çalışmaları gerçekleştirildi. 
KADIN KOOPERATİFLERİNE DESTEK
Iğdır Belediyesi Kadın kooperatiflerinin güçlenmesi ve daha çok kadınımızın üretimin bir parçası olması için destek verdi. 
         Yapılan çalışmalarla  4 adet satış mağazası, ücretsiz bir şekilde tefrişatlarıyla birlikte kadın kooperatiflerine  tahsis edildi.                                Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.