TURGUTLUSPOR GALİBİYETİ SONRASI FAZIL ALAGÖZ'DEN DEĞERLENDİRME

Tarih : 2023-01-31 / Kategori : Spor

TURGUTLUSPOR GALİBİYETİ SONRASI FAZIL ALAGÖZ'DEN DEĞERLENDİRME

           Alagöz Holding Iğdır FK Kulüp Başkan Yardımcısı Fazıl Alagöz, Turgutlu Spor maçı sonrası bir değerlendirme yaptı. Alagöz, Maça iyi başladık. Sonuna kadarda kazanmak için mücadele ettik ve kazandık. Tekrar öz güvenimizi kazanmamız gerekiyordu. Çünkü sahamızdaki son maçta kaybettiğimiz puanlar bizi olumsuz etkilemişti.
 

Tekrar ligin üst grubuna çıkmamız için bugün 3 puan almamız gerekiyordu.

Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısında zorlu maçlar olacak. Her takımın planları var. Kimi takım şampiyonluk kimi takım play-off ve kümede kalmak için sahada mücadele veriyor.

Bu yüzden puan kaybı yaşamamak önemliydi. Önümüzdeki 3 hafta alt sıralardaki takımlarla oynayacağız, dirençleri yüksek bu takımlara hazırlıklı olmalıyız. Bu rakiplere karşı dikkat etmemiz gerekiyor.

Rahavete kapılmak yok, Bugün sadece bir maç kazandık ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Önümüzde 14 tane daha zorlu maç var. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacağız. Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz. Bizleri Turgutlu'da yanlız olmadığımızı hissettiren Ege Bölgesinde ki bir çok sehirden bizleri desteklemeye gelen tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası