CHP ESKİ İL BAŞKANI İLHAN ZOR’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2023-03-11 / Kategori : Siyaset

CHP ESKİ İL BAŞKANI İLHAN ZOR’DAN NEZAKET ZİYARETİ

CHP’nin simge isimlerinden, aksakal, kanaat önderi, Iğdır’ı her yönüyle iyi tanıyan ve tahlil edebilen değeli şahsiyet İlhan Zor gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

1984-89 yılları arasında SHP ilçe başkanlığı, 1992-95 yılları arasında SHP il başkanlığı ve 1994-1999 yılları arasında CHP il başkanlığı görevinde bulunan ve bugün itibariyle 80 yaşında olan değerli siyasetçi İlhan Zor, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek bir süre hasbihal ettiler.

İlkelerinden taviz vermeden yıllarca hep aynı çizgide yürüyen, Atatürkçü kişiliği ile tanınan değerli büyüğümüz İlhan Zor, ülkemizde yaşanan son siyasi gelişmeler doğrultusunda gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ile hasbihal etti.

Zor: “Ben CHP il başkanlığından kendi isteğim ile istifa ederek ayrıldım. Yaşım ilerledi, doğal olarak yerimi genç ve daha dinamik kişilere bırakmam gerektiğini düşündüm. Ama her zaman inandığım fikirler doğrultusunda etrafıma ne kadar katkım olursa esirgemeyecek, doğruların bilinmesi adına bildiğin doğruları sürekli anlatmaya devam edeceğim.” Dedi.

CHP eski il başkanı değerli büyüğümüz İlhan Zor’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederiz. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.