DEPREMZEDELERE YARDIM SEFERBERĞİNE IĞDIRLI SANATCI AYYILDIZ’DA KATILDI

Tarih : 2023-03-13 / Kategori : Kültür & Sanat

DEPREMZEDELERE YARDIM SEFERBERĞİNE IĞDIRLI SANATCI AYYILDIZ’DA KATILDI

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illere yardımlar sürüyor.
 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedeler için İstanbul’da ikamet eden Iğdırlı sanatçı ve İş adamların katıklarıyla Dünya Iğılılar Federasyonun destekleri devem ediyor.

Dünya Iğılılar Federasyonun koordinesinde yapılan organizasyonla Iğdırlı Sanatçı Latif Ayyıldız deprem bölgesinde dezenfekte ve temizlik malzemesi bağışında bulundu.

Iğdırlı Sanatçı Latif Ayyıldız yaptığı açıklamada, ülkemizde yaşanan bu felaket için başlatılan Yardım kampanyasına dezenfekten temizlik ve hijyenik madde mamulleri göndererek bu seferberliğe katılım sağladıklarını belirterek, “Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun, bu bölgede yaşanan afet çok büyük ve yıkıcı olmuştur. Acımız tarifsiz, burada insanlar sadece kıyafetleriyle sokakta kalmışlar. Bunların yiyecekten giyeceğe, barınmadan yakacağa her tür malzemeye ihtiyaçları vardır. Orada yıkanmanın paklanmanın yetersiz olduğundan dolayı hijyenik maddeye de ihtiyaç olduğunu örendim ve bende karınca kararınca bu seferberliğe katılma adına hijyenik malzemesi göndermeyi uygun gördüm. Dünya Iğdırlılar Federasyonu’nun organize ettiği organize ile bölgeye gönderdik ve bu yardımı bir görev olarak görüyorum, bende bu görevimi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum herkesi bu görevi yerine getirmeye bu huzuru yaşamaya davet ediyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acıyı yıkımı bir daha göstermesin bu yardımlara da ihtiyaç duydurmasın.” dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.