Tutulmaz ve Arslantürk Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

Tarih : 2023-03-17 / Kategori : Siyaset

Tutulmaz ve Arslantürk Ak Parti  Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den Iğdır Milletvekili Aday Adayı Av. Ahmet Tutulmaz ve  İş adamı Alirıza Arslantürk resmi müracaatını Ak Parti İl Başkanlığı’na yaptı.
 

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, partilerinin her seçim döneminde partilerine büyük teveccüh gösterildiğini belirterek, aday adayı Geçmiş Dönem il Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz ve  İş adamı Alirza Arslantürk’e başarılar diledi. Ayaz, Aday adaylarımız birlik içinde haraket ederek seçilen adayımız kim olursa aday adaylarımızın tamamı seçilen adayı sonuna kadar desdekleyeceğiz.”dedi.

Ayaz, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvurularının başladığını belirterek adaylık müracaatlarında bulunanlar da daha rahat bir şekilde müracaatta bulunsun diye bu süresinin 22 Mart 17.00’ye uzatıldığını belirtti.

Ak Parti’den Iğdır Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Av. Ahmet Tutulmaz, Öncelikle nevruz bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.  Bildiğiniz gibi “14 Mayıs 2023 tarihinde milletimiz, Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmek üzere sandık başına gidecektir” dedi.

Tutulmaz, Ak Parti’den Iğdır Milletvekili Aday Adaylığı müracatımı yapmış bulunuyorum. Tabii tüm aday adayı arkadaşlarımıza da gönülden başarılar diliyorum. Memleketinin dertleriyle dertlenen meydana çıkıp ben varım diyen herkesi çok kıymetli buluyorum. İnşallah bu süreç hepimiz için hayırlı olacaktır. Adaylık sürecinde aday adaylarımızı rakibimiz ve hasmımız olarak görmedik görmeyeceğizde Iğdır’ımızı partimizi büyütmek için kaddeşlik hukuku içinde yarışarak bu bayrağı dahada yukarı taşımak için mücadele edeceğiz. İl Başkanımızın dediği gibi bu süreci hep beraber birlik içinde devam ettireceğiz. Bizim bu süreçteki tek hedefimiz toplumumuza faydalı olmaktır. Eyer bizim hizmet etmek için bir nedenimiz olmasaydı gidip daha düşük partilerde aday olurduk. Bizim hedefimiz topluma ilimize ve insanımıza hizmet etmektir. Siyasette hiç bir hedefimiz yoktur. Rabbim Milletvekilliğini bize nasip ederse bu kalabalığı dahada artırarak sahaya inerek çalışacağız. Rabbim bizi bu kutsal görevde mahçup etmesin Yolumuz açıkolsun. Hepinize teşriflerinizden dolayı huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.  

Ali Rıza Arslantürk, Öncelikle bu mutlu günde beni yanlız bırakmadığınız için huzurunuzda sizlere teşekkür ediyorum. Aralık doğumluyum bu gün ilk kez siyasete atılarak bu kürsüden ilk konuşmamı gerçekleştiriyorum. Vizyoner ve girişimci bir tavırla Iğdır’ın değerlerine değer katacak, 2023 yılı genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için AK Parti il başkanlığımıza müracaat ettim. Rabbim, çıktığım bu yolu Iğdırımıza ve şahsım için hayırlı eylesin, Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.”     Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası