DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

Tarih : 2023-03-17 / Kategori : Genel Haber

DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

            Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremler sonrasında yaraları sarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Iğdır’da kermes düzenledi. 

                 Iğdır Valiliği ve Milli eğitim Müdürlüğünün destekleriyle Iğdır ilinde görev yapan okul öncesi öğretmenler tarafından organize edilen kermesin açılışını  Vali eşi Hatice Sarıibrahim, Vali vekili Abdulkadir Şahin, Emniyet müdürü Dr.Oğuzhan Yonca, İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Şube müdürleri Cevdet Parlar, Veysel Karani Özduygu,İl müftüsü İrfan Açık, tarafından yapıldı.
 
              Iğdır Atatürk caddesi yer altı çarşısı üstünde kurulan çadırlarda öğretmen ve öğrenci velilerinin getirdiği her türlü yiyecek, pasta, örgü el işleri satışa sunuldu. 
Kermesi gezen Vali  eşi Hatice Sarıibrahim,” Millet olarak bu tarz durumlarda birlik içinde olmayı başarıyoruz. İnşallah yağmurda bereketiyle gelir depremzedelerin yararına güzel bir etkinlik olur herkesin emeğine sağlık”dedi.
 
               Öğretmen ve vatandaşlarda  depremzedeler için okul öncesi öğretmenleri olarak kermes düzenledik katkı sunan herkese teşekkür ederiz”dediler. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
DEPREMZEDELER İÇİN KERMES DEPREMZEDELER İÇİN KERMES

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası