Iğdır'da Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi

Tarih : 2023-03-18 / Kategori : Genel Haber

Iğdır'da Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi

                Program Iğdır Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Çelenk sunumu sonrası Zübeyde Hanım Bulvarından Mehmet Çavuş Anıtına ‘18 Mart Yürüyüş düzenlendi.       
 

           Mehmet Çavuş Anıtında Şehitlerimiz için saygı atışı yapıldı ve dualar okundu. Vali Vekili Abdulkadir Şahin’in Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından anıt mezarlara karanfil bırakıldı.
        Daha sonra 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü münasebetiyle Iğdır Kültür Merkezi’nde ‘Şehitleri Anma Günü Programı’ düzenlendi.
          Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla başlayan program, Iğdır Milli Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan şiirlerin okunması, video gösterimi, Çanakkale adlı orotoryonun sunumu, Şehit Fatih Kara’nın Babası Asker Kara’ya Devlet Övünç Madalyası verilmesi ile son buldu.
Anma töreni programına Iğdır Vali Yardımcısı Abdulkadir Şahin, Protokol üyeleri, Öğrenciler ve davetliler katıldı. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Iğdır'da Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi Iğdır'da Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi Iğdır'da Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi Iğdır'da Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.