MUHARREM ÇEÇEN, MHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Tarih : 2023-03-20 / Kategori : Siyaset

MUHARREM ÇEÇEN, MHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

            Kafkas  Çeçen Derneği başkanı ve iş insanı Muharrem Çeçen, 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için MHP'den milletvekili aday adayı oldu.
         

            Aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yapan Muharrem Çeçen, hayırlı olması temennisinde bulundu. 
           Çeçen, "14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimleri Aday Adaylığımızı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize resmi olarak yapmış bulunmaktayım. Geçtiğimiz bu zor süreçte ülkemiz ve Iğdır’ımızın sorunlarını çözmek için bu yola çıktım. Hayırlara vesile olmasını diler Iğdır halkının desteklerini beklerim" dedi.
              Bizler, bir siyasi partinin dışında kutlu emanetin temsilcileriyiz. Diyen Muharrem Çeçen, “Bizler sadece siyaset yapmıyoruz, bizler siyaset yaparken devletin derdiyle dertlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan ha vatanı uğruna ekmek yemiş ha vatanı uğruna kurşun yemiş vatan evlatları olarak siyaset yapıyoruz. Derdimiz milletimiz, derdimiz devletimiz, derdimiz vatanın bölünmez bütünlüğüdür. Iğdır’dır Türkiye’dir. Bu sebeple önümüzdeki 100 yılı etkileyecek büyük bir seçimin önündeyiz. 14 Mayıs 2023 tarihinde bu kutlu emanetimizi yüce Meclis'imize taşıyacak, Iğdır'ın, sizlerin bir evladı olarak milletvekilliği adaylığı için  başvurumu yaptım " şeklinde konuştu.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası