Hayrunnisa Bakkıran Ak Parti Iğdır Milletvekili Aday Adayı olduğunu Açıkladı

Tarih : 2023-03-21 / Kategori : Siyaset

Hayrunnisa Bakkıran Ak Parti Iğdır Milletvekili  Aday Adayı olduğunu Açıkladı

Ak Parti Iğdır Milletvekili  Aday Adaylığını açıklayan Hayrunnisa Bakkıran, Ata yurdum Iğdır'ın değerli halkı kıymetli büyüklerim ülkemizin içinde bulunduğu bu acılı günlerde Cenab-ı Allah'tan afetlerde hayatını kaybetmiş kardeşlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar geride kalanlara sabır ve metanet diliyorum. Rabbim bu acıları bir daha  yaşatmasın.
                           

   Ülkemizin içinde bulunduğu zor bir dönemde 14 Mayısta yapılacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni milletvekillerinin belirleneceği genel seçimlerde bana da sorumluluk almak düştü. Bugüne kadar aldığım her görevde Önce ülkemiz ve milletimiz dedim; bundan sonrada alacağım her görevde  önce ülkemiz ve milletimiz  daha sonra partimiz diyeceğim.”dedi.
      Bakkıran, Iğdır Ovasının  bereketli topraklarının hak ettiği değeri görmesi için, onurlu insanlarının arzu ettiği özlem duyduğu en iyi şekilde T.B.M.M'sinde temsil edilme haklarına kavuşmaları için Ak Partiden milletvekili aday adayı oldum.
           Memleketimin, eğitimcisi, esnafı, memuru, sanat karı, yazarı, gazetecisi, çifçisi, işcisi, din alimi, sağlıkçısı ve tüm kesimleri temsil eden Stk'ları yerel yönetimleri,muhtarlar, oda ve borsa temsilcileriyle, iş, bilim insanlarımızla birlikte ortak akılla Iğdırımızın Türkiye  Yüzyılında haketiği yerde olması için; doğal aftlere bilimin ışığında  hazırlanması için; bölgemizde yaşanan,siyasi,sosyal,ekononik değişme ve gelişmelerde Iğdırımızı ortak menfaatlerde  birleştirerek temsil etmeye aday oldum. Adaylığımın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte bana destek olan  herkese çok tesekürediyorum.
     Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, Cumhuriyetimizin değerlerini, Iğdırımızın ve Iğdır halkının menfaat ve değerlerini kendi şahsi menfaat ve değerlerinden her şartta üstün tutan ödün vermeyen herkesin Allah yardımcısı olsun. ”şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş      

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası