DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN NEVRUZ ŞENLİĞİ

Tarih : 2023-03-21 / Kategori : Genel Haber

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN NEVRUZ ŞENLİĞİ

Iğdır valiliği Iğdır da bulunan depremzede çocuklar için Nevruz Bayramı şenliği düzenledi.
 
 

Gençlik ve Spor müdürlüğü semt sahasında düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenerek oynadılar. Şarkılar söylediler.

Eğitimli köpekler çeşitli gösteri sunarken emniyet müdürlüğü trafik ve Yunus polislerin motosikletlerine çocuklar binerek fotoğraf çektirdiler.

Çocuklar için hazırlanan yaş pasta Iğdır valisi eşi Hatice Sariibrahim ve Vali vekili Abdulkadir Şahin depremzede öğrenciler tarafından kesildi.

Vali Eşi Hatice Sariibrahim,”Nevruz baharın gelişidir. Mevlana’nın bir sözü var “Kahverengi dallarda pembe renkli çiçekler açtığına göre ümitsizlik yok ümit var. İnşallah bu günlerde güzel olacak. Bahar geldi Nevruz bayramı geldi ilimizdeki depremzede çocuklarımız için Nevruz etkinliği düzenledik. Her şey güzel olacak. ”dedi.
Vali Eşi Hatice Sariibrahim, Çocuklarla yakından ilgilenerek pasta kesti, yumurta tokuşturdu.

Depremzedelerde “Iğdır valiliğine emeği geçenlere teşekkür ediyoruz valilik belediye bizlere iyi bakıyor Nevruz şenliği de çok güzel şeklinde konuştular.
Programa Iğdır valisi eşi Hatice Sariibrahim ve Vali vekili Abdulkadir Şahin, Emniyet müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Belediye başkan yardımcısı Ülkü Öcal depremzedeler ve çocukları katıldı. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN NEVRUZ ŞENLİĞİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN NEVRUZ ŞENLİĞİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN NEVRUZ ŞENLİĞİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN NEVRUZ ŞENLİĞİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası