BÜYÜK BAŞKAN ALİ KOÇ YARIN IĞDIR’DA

Tarih : 2023-04-29 / Kategori : Gündem

BÜYÜK BAŞKAN ALİ KOÇ YARIN IĞDIR’DA

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali KOÇ, Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı ve Ak Parti Iğdır Milletvekili adayı Cantürk ALAGÖZ’ün daveti üzerine Pazar günü Gümüşhane Spor A.Ş. ile oynanacak olan karşılaşmayı izlemek üzere Iğdır’a geleceği netleşti.

İş dünyasının önemli siması ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük Kulübü Fenerbahçe’nin başkanı Ali KOÇ, Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Alagöz Holding FK başkanı ve Ak Parti Iğdır Milletvekili adayı Cantürk ALAGÖZ’ün daveti üzerine Iğdır’a geliyor.

Sayın Ali KOÇ’un Iğdır’a gelmesi, Iğdır’ımız açısından son derece önemli bir gelişmedir. Ülkemizin iş dünyasında “Amiral Gemisi” konumundaki Koç Grubunun yöneticilerinden Ali KOÇ’un Iğdır’a gelmesi, Koç Grubunun yakın gelecekte Iğdır’a yatırım yapacağı anlamı da taşımaktadır.

Bilindiği üzere ülkemizin birçok bölgesinde Koç Grubunun fabrikaları bulunmaktadır. Şehrimizin sevilen yüzü Cantürk ALAGÖZ ile büyük başkan Ali KOÇ’un iyi dostluklarının bulunması şehrimiz Iğdır açısından son derece güzel gelişmelerin ve iş dünyasının Iğdır’a yöneleceğinin bir göstergesi olarak değerlendirilmektedir.

Sürekli vurguladığımız konuların başında işte bu konular yer almaktaydı.

Cantürk ALAGÖZ işsizliği yok edeceğim dediğinde herkesi devlet memuru yapacağım demiyordu, açılacak olan fabrikalarda yönetici, üreten, pazarlayan kişiler olarak istihdam edeceğiz mesajı veriyordu.

Şu anda Iğdır’da faaliyet yürüten fabrikalarda yönetici pozisyonunda, pazarlamacı, kalifiye elaman olarak çalışan kişiler devlet memurundan daha çok daha yüksek ücret almaktadır.

Şehrimizin sanayileşmesi yolunda lokomotif görevi üstlenen değerli iş insanı Cantürk ALAGÖZ’ün hem yerelde ve hem de ülkemizin belkemiği iş insanlarını Iğdır’da yatırıma teşviş edeceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Şimdiden büyük başkan Ali KOÇ’a hoş geldin diyoruz.

Haber ve Yorum: Cabbar ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası