VELİLER SINAVDA TER DÖKTÜ

Tarih : 2023-05-05 / Kategori : Eğitim

VELİLER SINAVDA  TER DÖKTÜ

            Iğdır Merkez İnönü İlkokulu 3/F sınıf öğretmeni Bekir Arslan’ ın başlattığı “ Veliler Okuyor Çocuklar Kazanıyor” isimli veliler arası kitap okuma yarışmasının sınavı yapıldı.
 

        İnönü ilkokulu sınıf öğretmeni Bekir Arslan'ın düzenlemiş olduğu veliler arası kitap okuma yarışmasının sınavı yapıldı. Çocuklarının oturdukları sıralarda bu kez veliler ter döktü. Okudukları kitaptan yazılı oldular.
              Öğretmen Bekir Arslan, “  Kaybedenin olmadığı yarışmanın amacı velinin öğrenciye rol model olması ve öğrencinin veliler aracılığı ile kitap okumaya teşvik edilmesidir.”dedi.
           Öğrenci velileri, Hatice Kübra TONGAR’ ın  “Çeyiz” ve Chrısty Brown ‘ın  “Sol Ayağım” kitabını okudular.. Yapılan  çoktan seçmeli sınavla ilk üç dereceye girenler belirlenecek. Yapılan  sınav sonuçlarına göre ; 1.’ ye akıllı saat ve plaket, 2.’ye bluetooth kulaklık ve 3.’ye akıl zeka oyunları seti hediye edilecektir.
       Veliler,Yarışmayı düzenleyen kıymetli öğretmenimiz Bekir Arslan’a ayrıca teşekkürlerimizi iletiyor ve bu tarz aile katılımlı yarışmaların il ve bölge genelinde yaygınlaşmasını temenni ediyoruz.”Dediler.     Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.