Şampiyonluk İçin Hazırlıklar Tamam

Tarih : 2023-05-13 / Kategori : Spor

Şampiyonluk İçin Hazırlıklar Tamam

İki yıldır 3. ligde mücadele eden Alagöz Holding Iğdırspor, ilk günden beri hedeflediği 2. lig için kader maçı için son çalışmalarını bitirdi.
 

Hafta boyunca büyük hazırlık yapan Iğdırspor, kendi  sahasında karşılaşacağı Karaman FK’yı yendiği takdirde büyük avantaj yakalamış olacak. Iğdırspor, son hafta ise küme düşmesi kesinleşmiş Ofspor ile deplasmanda karşılaşacak. Diğer bir taraftan ise  bu hafta Alanya Kestel ve Orduspor’un maçlarının sonucuna göre şampiyonluğunu da ilan etmiş olur.

Takım olarak sezon boyunca ortaya koydukları emeklerinin karşılığını alma zamanın geldiğini dile getiren Teknik Direktör Erkan Sözeri, “Sene boyunca çok çalıştık. İyi, kötü dönemlerimiz oldu. Ancak pes etmedik. Artık işin final noktasındayız. Futbolcularımla her saat toplantılar yapıyorum. Böyle fedakarca yatırımlar yapan başkanımıza ve bizi her şartta destekleyen taraftarımıza bu şampiyonluğu hediye etmek zorundayız. Şehir hedefe kilitlenmiş durumda. Taraftarlarımızdan ricam her zaman yaptıkları gibi bizi yürekten desteklesinler" şeklinde konuştu.

Alagöz Holding Iğdırspor’da hafta sonu oynanacak maç öncesinde sakatlıkları süren Enes Nalbantoğlu ve Muhammed Akkahraman forma giyemeyecek.
Öte yandan, taraftar grupları da Karaman maçına özel olarak hazırlanıyor. Takımın antrenmanını ziyaret eden Ova Beyleri, yaktıkları meşalelerle takıma büyük destek verdiler.   Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.