Volkan Zülaloğlu, “14 Mayıs Eczacılık Günü kutlu olsun”

Tarih : 2023-05-13 / Kategori : Sağlık

Volkan Zülaloğlu, “14 Mayıs Eczacılık Günü kutlu olsun”

Iğdır Eczacılar Odası Başkanı  Eczacı Volkan Zülaloğlu, 14 Mayıs Eczacılık Günü  nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 

Iğdır Eczacılar Odası Başkanı  Eczacı Volkan Zülaloğlu mesajında; ‘’14 Mayıs 1839 tarihinde Sultan II. Mahmud tarafından Galatasaray’ da kurulan Mekteb-i Tıbbiye-i Adliye-i Şahane (Askeri Tıp Okulu) bünyesinde açılan Eczacılık Sınıfı ile ülkemizde bilimsel eczacılığın ilk temelinin atılışının bu yıl 184. Yıldönümünü buruk bir şekilde kutluyoruz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde  On binlerce kaybımızın içinde meslektaşlarımız, öğrenci kardeşlerimiz ve eczanelerimizde bizlerle birlikte alın teri döken teknisyen kardeşlerimiz de vardı. Hayatını kaybeden meslektaşlarımızın bizlere emaneti olan milletimize bu sorumluluk duygusu ile hizmet vermek bizim için büyük bir onur ve gurur vesilesi oldu.

Pandemi döneminde de olduğu gibi ihtiyaç duyulan her noktada, her zaman kesintisiz hizmet sunan, derde derman olan eczacılar meslek yeminlerine hep sadık kalacaktır.

Bütün meslektaşlarımızın ve meslektaş adaylarımızın 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık gününü kutluyor, insanın ve hayatın olduğu her yerde ilaç ve sağlık hizmeti sürdürmeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz’’şeklinde konuştu. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası