BİNLERCE IĞDIRLI MİTİNGDE CANTÜRK ALAGÖZ DEDİ

Tarih : 2023-05-13 / Kategori : Siyaset

BİNLERCE IĞDIRLI MİTİNGDE CANTÜRK ALAGÖZ DEDİ

Ak Parti Iğdır Milletvekili adayı Cantürk Alagöz’ün mitingine büyük ilgi gösterildi.
Ak Parti milletvekili adayı Cantürk Alagöz belediye meydanında miting yaptı.

Coşkulu bir vatandaş topluluğunun katıldığı mitinge ilgi yoğundu.
Cantürk Alagöz coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada, “Iğdır’ın sorunlarını biliyorum. Yıllardır Iğdır çiftçisinin çektiği su çilesi gelecek yıl sona erecektir. Hastaların Erzurum, Van, Kars illerine gidip gelmeleri bitecektir. 2 yıl içinde işsizlik bitecektir. İş adamları ile görüşüyorum, ‘Siz oradaysanız biz de varız.’ dediler. Iğdır fabrika şehri olacaktır. İşsizlik bitecektir. Iğdır’da bir yıl içinde iki ürün alınacaktır. Hayvancılık gelişecektir. Avrupa’da bunlar oluyor Iğdır’da niye olmasın? Çiftçimiz üretecek ve kazanacaktır. Sözüm sözdür. Yarın sandıklara gidin oyunuzu Ak Partiye kullanın. Iğdır’ın, çocuklarınızın geleceği için, işsizliğin bitmesi, yatırımların gelmesi için, sandıkları Iğdır’da patlatalım. İki bayramı birden yaşayalım. Iğdır Spor’un şampiyonluğu ve milletvekilliği… Iğdır güzel şeylere layıktır. Ben Iğdır’ı seviyorum. Sizleri seviyorum. Destek verin kazanalım. Iğdır’ı geliştirelim. Gümrük kapılarındaki sıkıntıları bitirelim. Her türlü sorunlarınız çözülsün. Çocuklarınız mutlu olsun, onlara, sizlere iş aş verelim. Çocuklarımız bizim her şeyimizdir.” dedi.
“Göç veren değil, göç alan bir şehir yaratacağım.” diyen Cantürk Alagöz; “Yapılacak fabrikalar, tarım alanları, hayvancılık sektörü ile istihdam yaratacağım. Bu sözü veriyorum. Hastalarımız Erzurum, Van yollarında artık ölmeyecek, gitmeyecek, tam donanımlı hastane sözü veriyorum. Gerekirse bütün paramı harcayıp bu hastaneyi yapacağım. Benim Iğdırlı vatandaşım kıymetlidir.
Doğunun Çukurovası, Tarım şehri olan Iğdır’da tarım ve hayvancılık şaha kalkacaktır. Su sorununun olmadığı bir Iğdır sözü veriyorum.
Üç ülkeye sınır olan Iğdır’da gümrük kapısında sorunlar yaşanmayacak, hepsi çözülecektir. Iğdır mutlu insanların yaşadığı bir şehir olacaktır. Doğal gaz köylere de götürülecek, hava kirliliğinden kurtulacaktır. Her Iğdırlı öğrenci okuyacaktır. Çocuklarımızın üniversitede okuması için ne gerekiyorsa yapacağım, onların burs, barınma gibi ihtiyaçlarını gidereceğim.” dedi.

Mitinge Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Aralık İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sedrettin Türkan, Ak Parti ilçe ve belde başkanları katılım sağlarken, Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Tutulmaz katılım sağlamadı.  

Iğdır sevdalısı bir hemşerinizim.
Karar Iğdır'ın!
Kazanan Iğdır olsun... Hangi partiden olursanız olun bu sefer kazanan Iğdırlı olsun. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası