Milletvekili Cantürk Alagöz “Iğdır’ı hizmete boğacağım”

Tarih : 2023-05-15 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Cantürk Alagöz “Iğdır’ı hizmete boğacağım”

Cantürk Alagöz: "Siz Bana Bu Gururu Yaşattınız, Ben Sizi 1000 Kat Daha Fazla Mutlu Edeceğim"dedi.
 

Iğdır’da merakla beklenen Milletvekilliği seçim sonuçları belli oldu.
AK Parti adayı Cantürk Alagöz ve Yeşil Sol Parti adayı Yılmaz Hun  Iğdır’ın 28. Dönem milletvekili oldular.
110 bine yakın seçmenin oy kullandığı Iğdır’da Yeşil Sol Parti yüzde 44 oy alırken, AK Parti yüzde 35 oy aldı.
İYİ Parti yüzde 6,54 oy alırken, CHP büyük bir sürprize imza atarak MHP’yi geçti ve yüzde 6 oy aldı. Iğdır’da seçimlerin iddialı partisi MHP ise hayal kırıklığına uğrayarak yüzde 4,57 oy alarak beşinci parti oldu.

Sonuçların belli olmasıyla AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, taraftarlarıyla Anatolia Düğün Salonunda bir araya geldi. Oldukça yoğun bir kalabalık tarafından sloganlarla karşılanan Cantürk Alagöz vatandaşlara seslendi.

Seçmenlere teşekkür eden Milletvekili Cantürk Alagöz, “Bugün beni çok mutlu ettiniz. Bu seçim sürecinde bana çok iftiralar attılar. Çok üzüldüm. Halbuki ben bugüne kadar bu şehre hizmetten başka bir şey yapmadım. Yine de hiç cevap vermedim. Onlar da bizim hemşerimiz. Onların da başımızın üstünde yerleri var. Sizler bu seçimde çocuklarınızın geleceğine oy verdiniz. Seçimden önce de söylemiştim. Iğdır’ı hizmete boğacağım. Iğdır’ın bütün sorunları kısa sürede çözülecek. Siz beni mutlu ettiniz ya, ben sizi 1000 kat mutlu edeceğim. Iğdır'ı dünyaya tanıtacağım. Iğdır’da herkes mutlu olacak. Sözüm sözdür. Yalnız bir durum daha var. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacaksınız, oyunuzu vereceksiniz ki benim elim güçlü olsun. İnşallah Salı günü Iğdırspor şampiyon olduktan ve Cumhurbaşkanımız seçimi kazandıktan sonra büyük bir kutlama yapacağız” şeklinde konuştu.

Cantürk Alagöz daha sonra taraftarlarına Belediye meydanında da seslenerek teşekkür etti. Cantürk Alagöz seçmenleri sabaha kadar şehirde zafer turu attılar. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Milletvekili Cantürk Alagöz “Iğdır’ı hizmete boğacağım” Milletvekili Cantürk Alagöz “Iğdır’ı hizmete boğacağım” Milletvekili Cantürk Alagöz “Iğdır’ı hizmete boğacağım”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası