ŞAMİL AYRIM YENİDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

Tarih : 2023-05-15 / Kategori : Siyaset

ŞAMİL AYRIM YENİDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

Iğdırlı hemşerimiz, şehrimizin kanaat önderlerinden Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım 28. Dönem milletvekilliğine tekrar seçildi.

 

Ak Parti İstanbul 3. Bölge 8. sıra adayı Şamil Ayrım, Pazar günü yapılan genel seçimlerde tekrardan Milletvekili seçildi.

Ayrım Gazetemize yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Halkımızın teveccühüne teşekkür ediyorum. İstanbul’da ve Iğdır’da bizleri yalnız bırakmayarak meclise gönderen halkımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yoğun bir seçim kampanyası yürüttük, çalışmalarımız neticesinde halkımız teveccüh gösterdi ve bizlere bir kez daha hizmet etme yetkisi verdi. İnşallah bu yeni dönemde ülkemize tekrardan canla başla çalışacak ve hizmetlerinde olacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda kesinlikle ezici bir çoğunlukla kazanarak ülkenin başında, lider olarak görevini icra etmeye devam edecektir. Iğdır halkına da teşekkürlerimi sunuyorum. Cantürk Alagöz kardeşimizin meclise gelmesi bizlere güç kuvvet vermiştir. Birlikte çalışacak, şehrimizin, ülkemizin sorunlarını birlikte çözeceğiz.” Dedi. Haber: Cabbar Şıktaş  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.