Iğdırspor’a 2. Lig Yolu Gözüktü

Tarih : 2023-05-16 / Kategori : Spor

Iğdırspor’a 2. Lig Yolu Gözüktü

Alagöz Holding Iğdırspor, sezonun en önemli maçında kendi sahasında karşılaştığı Karaman FK’yı 3-1 yenerek şampiyonluk kupası için ümitler arttı. 
 

         Iğdırspor, cumartesi günü deplasmanda haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Ofspor’u yendiği takdirde şampiyon olarak 2. lige çıkmış olacak.
Iğdır Şehir stadyumunda oynanan maça hızlı başlayan Iğdırspor, 36. dakikada son haftaların en formda oyuncusu Halil İbrahim Sönmez’in attığı golle 1- 0 öne geçti. 39. dakikada ise Karaman, İdris Furat’ın attığı golle skora dengeyi getirdi.
          İlk yarının bu skorla bitmesi beklenirken yıldız oyuncu kaptan Muhammet Reis, 45+5. dakikada sağ çaprazdan attığı harika golle takımını 2-1 öne geçirdi.
İkinci yarının başında Karaman ataklarlada zayıf düşmeye başlarken Iğdır kalesine gelmeye çalışsa da Halil İbrahim Sönmez’in harika asistinde golcü oyuncu Tahir Babaoğlu, muhteşem bir vuruşla skoru 3-1’e çıkardı.  Takımda süpriz gollere imza atan Tahir Babaoğlu, 3. Lig 2. Grupta gol krallığında zirvede yerini aldı. Haber:  Ali Şıktaş   

Foto Galeri
Iğdırspor’a 2. Lig Yolu Gözüktü Iğdırspor’a 2. Lig Yolu Gözüktü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.