TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarih : 2023-05-19 / Kategori : Siyaset

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

14 Mayıs seçiminden zaferle çıkan Ak Parti Iğdır’da tarihinin en yüksek oyunu aldı.

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz teşekkür amacıyla yaptığı ziyaretlerde gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ederek şöyle dedi; “Sevgili halkımıza ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza partimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

14 Mayıs Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde 36.434 oy alarak Iğdır’da ikinci parti olan ve Cantürk Alagöz’ü meclise gönderen Iğdır halkına minnettar olduğunu vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz şöyle dedi: “Teveccüh göstererek partimize oy veren kadirşinas Iğdır halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemiz kazanmış, Iğdır’ımız kazanmıştır. Cantürk Alagöz’ün Iğdır’dan Milletvekili seçilmesi şehrimiz için büyük bir şanstır. Allah’ın izniyle halkımızın bizlere vermiş olduğu oylara layık olacak, şehrimizin sorunlarını adım adım çözüme kavuşturacağız. Bilindiği üzere kısa bir seçim kampanyası sürecimiz oldu. Bu kısa sürede her noktaya ulaşıp, her gönüle dokunmaya çalıştık. Sayın Vekilimiz Cantürk Alagöz her gittiği yerde yüreğini ortaya koyuyor, halkın büyük bir sevgisiyle karşılaşıyordu. Vefakâr halkımız bizleri yalnız bırakmayarak verdiği oylarla bizleri meclise göndermiştir. Siz basın mensubu arkadaşlar başta olmak üzere halkımıza bu duyarlılıklarından ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönem inanın çok daha başka olacaktır. Şehrimiz yatırıma doyacak, işsiz insanımız, çaresiz insanımız kalmayacaktır.” Dedi.

28 MAYIS GÜNÜ SANDIKTAYIZ

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimini de değerlendirerek şöyle dedi; “Bir talihsizlik oldu ve ufak bir farkla Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kaldı. Sizlerin de gördüğü gibi parlamentoda çoğunluk Cumhur ittifakınındır. Hakeza Sayın Cumhurbaşkanımız da cüzi bir farkla 50+1’e ulaşamamış ve seçim ikinci tura kalmıştır. 28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımızın milletvekilliğinde verdiği desteğin daha fazlasını vermesini ve Reis’in Iğdır’dan birinci parti olarak çıkmasını talep ediyoruz. 28 Mayıs’tan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Iğdır’dan birinci parti olarak çıkarsa Sayın Vekilimiz Cantürk Alagöz ve bizlerin eli daha güçlü olur.” Dedi. Haber: Ali Şıktaş

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.