SPOR MÜDÜRLÜĞÜNÜN 19 MAYIS SERGİSİ

Tarih : 2023-05-19 / Kategori : Gündem

SPOR MÜDÜRLÜĞÜNÜN 19 MAYIS SERGİSİ

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği kaligrafi sanatı sergisine büyük ilgi gösterildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerlerin el emeği, göz nuru dökerek ürettikleri kaligrafi sanatı eserleri depremzedeler yararına sergilendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Cebi sergiyi ziyaret eden vatandaşlarla bire bir ilgilendi ve yapılan çalışmalarla ilgili ziyaretçilere bilgi vererek şöyle dedi: “Beğenip almak istediğiniz tabloların geliri AFAT üzerinden depremzedelere ulaştırılacaktır. Kursiyer ve öğrencilerimizin emekleri ile yapılan bu muhteşem eserlerden elde edilecek gelir bir depremzedemizin yarasını saracaktır." dedi. 

Kaligrafi Sanat Sergisinde, İş İnsanı Efes Yıldırım ve İstanbul’da ikamet eden iş insanı İlkay Aydın kaligrafi sanatıyla yapılmış Türk Bayrağını, iş insanı Kıyas Baştemur ve gazeteci Cabbar Şıktaş’ta  kaligrafi sanatıyla yapılmış Alagöz Holding Iğdır FK logolu tabloyu değerinin üstünde bağış yaparak aldılar.

Büyük bir beğeniyle gezilen sergi de son derece iyi işlemelerle yapılmış olan tablolar dikkat çekti, beğeni kazandı. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.