IĞDIR HAYDAR ALİYEV FEN LİSESİNDEN MEZUNİYET COŞKUSU

Tarih : 2023-05-19 / Kategori : Eğitim

IĞDIR HAYDAR ALİYEV FEN  LİSESİNDEN  MEZUNİYET COŞKUSU

  İlimizin en başarılı kurumu olan Haydar Aliyev Fen Lisesi bu yıl 94 öğrenci mezun etti. Coşkulu bir törenle mezun edilen öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.  
Mezuniyet programına Vali  Eşi Hatice Sarıibrahim, törene katılarak, mezunlara başarılar diledi ve başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Yapılan törende ilk 4 dereceye giren öğrenciler şu şekilde sıralandı.  

1-) Işıl BAVAGRA, 2-) Suheyla DENİZ, 3-) M.Hüseyin İPEK, 4-) Tuğrul ÖCAL. oldu.
Dereceye giren öğrencilere ödüllerini her yıl olduğu gibi gelenek haline getiren Iğdırlı İş İnsanı, Hayırsever Ahmet TEMİZ tarafından verildi. Ahmet TEMİZ, yaptığı konuşmada; sevgili yavrularımız; Atatürk ün de dediği gibi hiçbir şeye ihtiyacımız yok, tek ihtiyacımız çalışkan olmak. Çalışan herkes muhakkak bir gün emeğinin karşılığını alır. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. “dedi.
Aynı törende Haydar Aliyev Fen Lisesine maddi ve manevi destekte bulunan velilere de plaket verildi. Plaket alan veliler; Bülent YAVUZ, Ahmet TEMİZ, Ercan ALAGÖZ, Nevzat ABABEY, M.Salih AKKUŞ, Sevda KALAFAT ve Mehmet ÖZCAN oldu.  
Öğrenci velileri adına Av. Ahmet Tutulmaz, Öğretmenler Adına Okulun Matematik Öğretmeni Ülkü KARACA, öğrenciler adına ise Mehti AFKAN konuşma yaptılar. Törende tüm öğrenciler Okul Müdürü Hikmet ULAŞ’a  Müdür Başyardımcısı Ali ÇETİN’e ,  Müdür Yardımcısı Mehmetali PAMUK’a ve Müdür yardımcısı Hakan ALAKAN’a teşekkür ettiler. Okul Müdürü Hikmet ULAŞ yaptığı konuşmada; Kıymetli misafirler, Sevgili öğrenciler, 
2022-2023 Eğitim-öğretim yılı Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi Mezuniyet törenine hepiniz hoş geldiniz.
    Bu günün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan velilerimizi, mezun edeceğimiz 94 tane öğrencimizi ve öğrenci yakınlarını Okul İdaresi olarak tebrik ediyoruz.
    Değerli meslektaşlarım, öğretmen arkadaşlarım;  bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp;  doğruluk, yardımseverlik ve bilgelik ile donattığınız,   bir nesli daha, bugün burada uğurluyoruz.  Onlara gösterdiğiniz rehberlik ve ilgi için sizlere de ayrıca sonsuz teşekkürler ediyorum.
Sevgili Gençler; kıymetli mezunlarımız; Hayatınız boyunca, Umarım; dürüstlük, çok çalışmak, sorumluluk, adil olmak, cömertlik ve başkalarına saygı göstermek gibi kalıcı değerleri temel alırsınız. Cinsiyetçilik, ırksal bağnazlık, statü ve açgözlülük gibi bizleri bölen eski zihniyeti arkanızda bırakırsınız. Her durumda sorunun değil çözümün parçası olursunuz. 
  Saygıdeğer misafirler, Haydar Aliyev Fen Lisesi; yarınların güçlü ve büyük Türkiye’ sini gerçekleştirecek, Iğdır İlimizin en önemli eğitim kurumlarından birisidir. Dolaysıyla bu gecenin bizlere yakışır, düzeyi yüksek, mutlu bir gece olmasını istiyoruz.
Kıymetli vakitlerinizi ayırarak, bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmadığınız ve onurlandırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mezun olacak olan son sınıf öğrencilerime,  yaklaşan TYT ve AYT sınavlarında başarılar diliyorum. Herkese iyi aksamlar, iyi eğlenceler, dedi. Program müzik dinletisi ile devam etti. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
IĞDIR HAYDAR ALİYEV FEN  LİSESİNDEN  MEZUNİYET COŞKUSU IĞDIR HAYDAR ALİYEV FEN  LİSESİNDEN  MEZUNİYET COŞKUSU IĞDIR HAYDAR ALİYEV FEN  LİSESİNDEN  MEZUNİYET COŞKUSU IĞDIR HAYDAR ALİYEV FEN  LİSESİNDEN  MEZUNİYET COŞKUSU

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.