Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz Karakoyunlu Ata Ocağı'nı ziyaret etti

Tarih : 2023-05-25 / Kategori : Siyaset

Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz   Karakoyunlu Ata Ocağı'nı ziyaret etti

Teşekkür ziyaretine çıkan Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz Karakoyunlu ilçesi ve Karakoyunlu Ata Ocağı Müzesini ziyaret etti.  
 

Ata Ocağı müzesi kurucusu,  İSTAD Başkanı Sefer Karakoyunlu tarafından çiçeklerle karşılanan Cantürk Alagöz'e Müzenin kuruluş amacı ile ilgili bilgi verdi. 

Karakoyunlu " Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez amacımız bir nebze olsun halkımız üzerinde tarih bilinci oluşturup geçmişimizi unutmadan geleceğimize ışık tutmaktır "dedi.

Müzeyi gezip karşılamaya gelenlerle ilgilenen Cantürk Alagöz "İnşallah ele ele verip şehrimizi hakettiği yere taşıyacağız .Destekleriniz için  sonsuz teşekkürler bu müzenin hayırlara vesile olmasını diliyoruz burda büyük bir emek ve özveri var müze kurucusunu ve emeği geçenleri tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Ziyaret ;hatıra fotoğrafları çekildikten sonra ikramlarla son buldu.Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz   Karakoyunlu Ata Ocağı'nı ziyaret etti Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz   Karakoyunlu Ata Ocağı'nı ziyaret etti Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz   Karakoyunlu Ata Ocağı'nı ziyaret etti Iğdır Milletvekilli Cantürk Alagöz   Karakoyunlu Ata Ocağı'nı ziyaret etti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.