IĞDIRLI 12 KADINDAN OTİZMLİLER İÇİN SINIF

Tarih : 2023-05-27 / Kategori : Eğitim

IĞDIRLI 12 KADINDAN OTİZMLİLER İÇİN SINIF

       Güçlü kadınlar, güçlü eğitim!ilkesi çevresinde  12 Iğdırlı kadın ve Fidan Otizm derneği iş birliği ile Ziya Gökalp ortaokuluna otizmliler için bir sınıf yaptırıldı.

 

 

Ziya Gökalp Ortaokulun yapılan “Fidan Özel eğitim” sınıfının açılışı Iğdır valisinin eşi,  Hatice Sarıibrahim, Aile ve sosyal hiz. İl müdürü Selçuk Akgül ve Fidan otizm yönetim kurulu katılımıyla açıldı.                

   Iğdırlı 12 kadın adına açıklama yapan Baran Turan , Azer Yaycılı, Nuran Karadağ, Naime Padir,,Yayla Taner, Necla Güney, Tülay Atakav Serap Urkan Karabağ  ,Bilge Akıncı ,Selma Urkan Şavluk ,Semra Parim “Bir sonraki sınıf pek yakında diyerek hayırsever insanları otizmliler için sınıf açmaya destek olmaya davet ettiler.

         12 Iğdırlı kadın bir araya gelerek Ziya Gökalp Ortaokulunda açtıkları  özel eğitime ihtiyacı olan Otizmli çocukların el, motor ve zihinsel becerilerini geliştirmede kullanılmak üzere sınıfı donatarak materyal desteğinde bulundu. Eğitime ,hayırseverliğe gönül vermiş  12 Iğdırlı güçlü kadın tarafından temin edilen özel olarak tasarlamış eğitim malzemeleri ve oyuncaklar okula teslim edilerek açılışı gerçekleştirildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası