ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI MUHTEŞEMDİ

Tarih : 2023-05-27 / Kategori : Gündem

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI MUHTEŞEMDİ

           TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyon olarak TFF 2. Lig’e yükselme başarısı gösteren Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

          Iğdır Belediye Meydanı’nda organize edilen törende Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’ne şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti.

        Kupa, madalya törenini ve konsere Vali  H. Engin Sarıibrahim, Iğdır Milletvekili ve Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Futbolcular, Aileleri, TFF yetkilileri ve davetlilerle birlikte yaklaşık 30 bin kişi katıldı.
 

      Kupa töreninde konuşan Cantürk Alagöz; “3. Lig’e çıktığımızda Iğdır’da maalesef spor tesisleri yoktu, gençlerimiz spordan uzaklaşmıştı, kısa sürede tesislerimizi ve Iğdır’a yakışır tribünlerimizi yaptık. Geçen yıl final maçında penaltılarda 2. Lig’e yükselme şansını kaybetmiştik, o gün çok üzülmüştüm, üzüntülerden hayır aramıştık, demek ki bazı şeyleri eksik yaptık diye düşündük. Bu yıl eksik yaptığımız, gördüğümüz yanlışları daha doğru yaptık ve Türkiye’de herkes tarafından sevilen, kabul görülen takımımız şampiyon oldu. Hedefimiz Süper Lig. Allah yolumuzu açık etsin.”
 

      Kupa töreni, havai fişek gösterisinin ardından Alişan ve Ebru Yaşar’ın verdiği konser gece geç saatlere kadar devam etti.

        Iğdır FK Başkanı ve Milletvekili Cantürk Alagöz, Iğdır halkına canı gönülden teşekkür ediyorum. Bana iki sevinci bir arada yaşattınız. Bende size hizmet etmek için var gücümle gece gündüz demeden çalışacağım.” dedi. Alagöz, sahneye çıkarak  Konserde Alişan’a eşlik etti. Daha sonra konsere katılanlarla selfi çektirdi. Konser Havai fişek gösterisi ve Ebru Yaşar’ın bir birinden güzel şarkılarıyla son buldu. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.