Iğdır Basketbol Takımı TB2L yolunda

Tarih : 2023-05-29 / Kategori : Spor

Iğdır Basketbol Takımı  TB2L yolunda

Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde yükselme mücadelesi veren Merzifon Belediyespor Basketbol Takımı, ligin ikinci play-off maçında Iğdır Basketbol ile karşılaştı.
 
 

Türkiye Basketbol Federasyonu, Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Merzifon Belediyespor Basketbol Takımı,  Cumartesi günü  ikinci play-off müsabakasında Iğdır’da konuk oldu.

Iğdır Kazım Karabekir Spor Salonunda  Iğdır Basketbol Kulübü ile Merzifon Belediyespor arasında oynanan EBBL Play Off Eleme Turu 2. Maç müsabakasını izleyen Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Kıyasıya geçen mücadelede Müsabakayı kazanan Basketbol Kulübümüzü tebrik ediyor; 6’lı final karşılaşmalarında başarılar diliyorum.”dedi. 

EBBL takımlarından Iğdır Basketbol’da Genel Menajeri Yiğit Aşırım finallere kaldıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu ve hedeflerinin TB2L olduğunu söyledi.

Aşırım şöyle konuştu: “Eleme turundaki ilk maçımızda deplasmanda Merzifon Belediye Spora 80-74 kaybettikten sonra evimizde oynadığımız ikinci maçta takımımız çok iyi  mücadele ederek 105-54 gibi farklı bir skorla kazandı. Bir kaç sene içinde hedefimiz üst liglere yükselmek ve Iğdır’ı basketbolla özdeşleşen bir şehir olarak tanıtmak. Şimdi önümüzde Altılı Finaller var ve üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Takımımıza maddi ve manevi destek veren sayın Cantürk Alagöz’e ve maçlarımızda bizi yalnız bırakmayan  taraftar gruplarımız Ova Beyleri ve Forza Diriliş’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.