CANTÜRK ALAGÖZ GENÇLERLE BULUŞTU

Tarih : 2023-07-14 / Kategori : Siyaset

CANTÜRK ALAGÖZ GENÇLERLE BULUŞTU

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Iğdır ziyaretinde “Iğdır Gençlik Buluşması”nda Iğdır Sanayi sitesinde bulunan sosyal tesisler’de gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Seçimin üzerinden 3-4 ay geçti şunu söyleyeyim günün 22 saati ayaktayım.  Bazı gençlerde buna şahittir. Gündüz tempo yetişmiyor gece 2 gibi eve gidiyorum. O saaten sonrada gelen whatsapp mesajlarına,aramalara bakmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum. Yeri geliyor 700 çağrı ve whatsapp mesajı var bende bir insan olarak bunlara yetişemeyebilirim. Bazıları buna kırılabilir. Aradım ulaşamadım. Yazdım ulaşamadım. Kendimce sizlere cevap vermek için insan üstü bir tempoda koşturuyorum. Bundan ötesi mümkün değil diye düşünüyorum. Çünkü 3 saatlik uykuda ancak bu kadar oluyor. Yapabildiğimizin daha fazlasını yapacağım. Lütfen sabretmeyi öğrenin sizlere, gelen çağrılara geri dönmek için notlar alıyorum. Yardımcılarıma iletiyorum. Bu arada Çağrı merkezi bize destek oldu 120 kişiye yakın iş bulduk. Ama bazı arkadaşlarınız çağrı merkezinde işe başlamış iş beğenmiyor ben burdan çıkayım da başka işe gireyim. Sanki fonksiyonumuz çok fazla da... Bu tür arkadaşları uyarın bizler sizler için elimizden geleni yapacağız. Ama iş beğenmeyi bi kenara bırakalım. Sizlerden zaman istiyorum. El Birliği ile bu zorlukları aşacağız. Bu arada gençlerimize seçim zamanı projeleri olan varsa hayata geçirmek için destek olmaya hazırım dedim bu gün buluşmamızda da sizlerle gece  saat 3’e kadar burdayım. Herkes söz hakkı alarak projesini sorununu iletebilir. Bu sezonda sizlerin desteği ile şampiyon olacağız.  Takımımızda yeni transferler gerçekleştirdik. 2. Lig devamında 1. Lig için mücadele edeceğiz. Spor bakanımızla görüştüm stadı yapacağız. ”dedi.
           Serdar Öztürk  "Küçük Şehrin gençlerinin umudu sizsiniz!”       
          Gençlik Kolları Başkanı Serdar Öztürk ise, Sayın Başkanım, Sayın  Vekilim bu gün bizi onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. İlk ziyareti ilk konuşmayı  gençlere yapmış oldunuz. Seçimden önce bir gençlik buluşması oldu. Orda ben bu işe gençlerle başladım gençlerle yürüdüm.Finalide gençlerle yapacağım dediniz. 14 Mayısta finali yaptık. Iğdır spor trübünlerinde bir pankart vardı.  Vekilimiz için “Küçük Şehrin Büyük Kahramanıydınız şimdi ise Küçük Şehrin gençlerinin umudu sizsiniz!”  dedi.
           Başkan Ayaz “Gençler şunu unutmayın; “Bu şehrin geleceği sizlersiniz!”
          Diyerek sözlerine devam eden Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ise, Benim sizlere söyleyeceğim ricam şu format dışına çıkmamak gençlerimizin plan ve projelerini hayata geçirmek için burdayız. Söz vermiştik İlk ziyaretimizi gençlerle yaptık. Nedeni ise“Bu şehrin geleceği sizlersiniz!” sizleri çok önemsiyoruz. Bu önemli günde Vekilimizde burada sizlerin derdini sıkıntısını çözmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Küçükten büyüğüne kadar herkesin sıkıntısını biliyoruz. Toplumsal sorunlarımız ortada bu günde sizlerde sırasıyla sorun ve taleplerinizi bizlere ileteceksiniz bizlerde çözümü konusunda elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz.”dedi.
Daha sonra Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Ak Parti il Başkanı Ali Kemal Ayaz, Ak Parti Iğdır Gençlik Kolları Başkanı Serdar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ferdi Turan ve gençler spor tesislerini gezdi sahada müzik eşliğinde halay çektiler.      Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
CANTÜRK ALAGÖZ GENÇLERLE BULUŞTU CANTÜRK ALAGÖZ GENÇLERLE BULUŞTU CANTÜRK ALAGÖZ GENÇLERLE BULUŞTU CANTÜRK ALAGÖZ GENÇLERLE BULUŞTU

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.