BAKAN YARDIMCISI SAYIM MADAK’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Tarih : 2023-07-17 / Kategori : Siyaset

BAKAN YARDIMCISI SAYIM MADAK’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

  Bakanlar kurulunun açıklanmasının ardından Aile ve Sosyal Bakan Yardımcılığına atanan Iğdır’ın gelini iş insanı Nurettin Madak’ın eşi Dr. Sevim Sayım Madak Iğdır’a teşekkür etti. 
 
 

AK Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde başarılı çalışmalar sergileyen, Iğdır OSB’de kuruculuğunu bizzat kendisinin yaptığı Mire Bims fabrikası bulunan ve OSB Dernek Başkan Yardımcısı olan Iğdır’ın gelini Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı tebrik etmek için telefonla arayan gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’a, “Sizin aracılığınız ile tüm Iğdır halkına teşekkürlerimi” sunuyorum dedi. 

Sayım Madak yaptığı açılamada şöyle dedi: “Ben aslen Karslıyım. Eşim Iğdırlı. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile göreve atandıktan sonra Iğdırlıların gösterdiği ilgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Elbette Kars’ta bizim, Türkiye’de bizimdir. Atanmamdan dolayı bizzat gelerek ve arayıp iyi dilek ve temennilerini dile getiren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bakanlığımızın görev alanı oldukça geniştir. Halkımızın hizmetinde olacak, her bir halkımıza bakanlığımızın hizmetlerini elimizden gelenin fazlasını sunarak hizmet edeceğiz. Sizlerin aracılığı ile memleketimin güzel insanlarının gösterdiği ilgi alakaya bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.
Aile ve Sosyal Çalışma Bakan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak’a görevinde başarılar dileriz.    Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.